Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire nem bírom elviselni az egyedüllétet? Mit csináljak?
Szerintem az öregebbnek van igaza, a 16 éves elég egyszerű gondolkodásúnak tűnik.
Kérdező, nem csak te vagy így ezzel, kapásból ismerek 3 csajt, akik soha nem tudnak egyedül lenni, a leghosszabb egyedüllétük kb. 2 nap volt. Nem ribik, csak valamiért úgy érzik, mint te, nem tudnak egyedül lenni egy percig sem.
Mondjuk sztem kifejezetten egészségtelen dolog ez, egyik kapcsolatból a másikba rohanni, még idő sincs kiheverni az előzőt. Én a magam részéről nem értem, nem tudom, hogy miért vannak ilyen nők. De az tény, hogy vannak, szerintem nem is kevesen.
A másik fajta meg az, aki 1 év után sem tudja kiheverni a volt barátját, az sem jobb, katasztrófálisak vagytok:)
De attól, mert mindig volt barátod, nem vagy ribi, max. akkor, ha ilyen 1-2 hónapos kapcsolataid voltak csak ( 8 év alatt az 40-50 pasi, nah akkor rohadt nagy lotyó vagy:) )
szia Én ugyanigy vagyok ezzel, és énis szenvedek most :(
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!