Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 év korkülönbség nagyon sok? LÉGYSZI ÍRJATOK MINÉL TÖBBEN!
Én 17 /L , Ő 34 /F.
A pasi kb 5 évet tagadhatna le. Így is nagyon ciki? Az életfelfogása is fiatalos. Nem tervezek vele évtizedekre, csak amíg mindkettőnknek jó. Működhet?
Hát szerintem sok. Nekem már volt ilyenből bajom, bár nálam ő csak 15 évvel volt fiatalabb...
F/20
"Hát szerintem sok. Nekem már volt ilyenből bajom, bár nálam ő csak 15 évvel volt fiatalabb...
F/20"
Tudsz élni apám :DDD És, jó volt a csaj? Vagy inkább, kislányka? :'DDDD Figyelted amit írtál? :D
A többi választ el se olvasd, mert bunkok és irigykednek csak, viszont Sir Butcher válaszát fogadd meg!!!!!!!Nagyon szépen igazat írt!
Nem számít mennyi idősek vagytok, az számít hogy boldogok legyetek.
Köztem és a párom között 16 év van, és szintén 3 éve boldogan élünk együtt és egy tündér kisfiú szülei vagyunk.
Nagyon jól megértjük egymást és ez a lényeg, ne azzal törődj hogy mások mit mondanak.
Bár én ahogy megláttam tudtam hogy vele akarom leélni az életem, és ő szintén így érzett szerelem első látásra.
Ne gondolj rögtön így a kapcsolatra hogy nem tervezel hosszú távra, azt te most még nem tudhatod.
Ja és nem NEM ciki, erre ne is gondolj.Ha erre gondolsz nem fog működni, mert akkor majd nem mersz vele elmenni sehova nehogy ciki legyen.
Engem konkrétan irigyeltek a barátaim hogy van egy érett párom, nem egy kis tizenéves csak a buli, drog pia sex komolytalan kis görcs.
Szóval sok boldogságot nektek!!
Nem számít mit gondolnak mások!
Az én párom valóban tehetős volt amikor megismertem és voltak olyanok akik azt gondolták csak a pénz miatt vagyok vele.Na most nem megy jól sajnos, van hogy a kenyérre is éppen telik, és nagyot néznek hogy ugyan olyan boldog vagyok a párommal pénz nélkül is.
Mondom aki rosszat mond vagy gondol az csak irigy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!