Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent, hogyha valaki azt mondja, hogy szeret, de mégis szakít velem valamilyen indok miatt?
Szóval a barátnőmmel 5 hétig voltunk együtt. Majd megéreztem, hogy valami baj készül, így hát ráírtam sms-ben,, mert nem tudtunk 2 napig találkozni és voltak ráutaló jelek, hogy nem szeretné folytatni. Aztán egy konkrét szöveget küldtem el neki, amiben megkérdeztem, hogy akarja-e folytatni, mert nagyon nyugtalanít, és biztos hülye vagyok, de nem bírom ki ebben a tudatlanságban még 2 napig. Aztán visszaírta, hogy hát nem, mert hogy én kimegyek júliusban 9 hónap szakmai gyakorlatra külföldre egy pályázat megnyerése folyamán és vele mi lesz akkor? Aztán még váltottunk pár sms-t, amiben azt írta, hogy de hogy ő még szeret engem, de hogy így sokkal könnyebb, aztán sikerült kihúznom belőle, hogy úgy tartja, nagyon különbözőek vagyunk, illetve kifogásolta, hogy általában 2-esben csináltunk programokat, kihagyva a családot/barátokat. Aztán megint jött azzal, hogy miért nem értem meg, hogy mi lenne vele 9 hónapig(júliustól kezdve). Aztán meg azt mondta, hogy de hogy ő még mindig szeret, így amikor visszajövök, újrakezdjük.
Nektek mi jön le ebből? Valami más ok lehet a háttérben.
17 évesek vagyunk, és 5 hetet voltunk együtt.
Szerintem menj el nyugodtan és ne foglalkozz vele, ha ezt akarja. Ha valóban szeret téged, akkor majd utána lesz valami. Ennyit csak kibírsz nélküle...Hidd el jobb nem együtt lenni...Sokkal roszabb lenne szerintem, ha irogatna neked, hogy neki milyen szar meg a féltékenység stb...
Ha meg pasi van az ügyben, azt ki kell deríteni, Hülyét se csináljon belőled!
Szerintem a nyitott kapcsolat nem áll fent, mivel azóta hozzám sem szólt, még csak annyit sem kérdezett meg, hogy hogy vagy? Pedig osztálytársak is vagyunk:)
Nekem inkább az van a háttérben, hogy nem akarja elmondani, miért is szakít velem, mármint nem akar megbántani, vagy csak nem akar szembenézni velem, mármint gyávaságból. Mármint nyilván soha nem bántanám...
De nem volna gátlástalan akkor, hogyha mégis azt mondaná, hogy szeret, amikor nem is? És hiú reményeket hagy bennem?
Ti lányok, mondanátok ilyet, hogyha nem így lenne?
Ti fiúk, mondtak már nektek ilyesmit? Illetve ha mondtak, mi volt a sztori, illetve mi lett belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!