Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit csináljak? Írjak neki? Vagy hagyjam.

Figyelt kérdés
Megbántottam. Ő is engem. Írtam neki sms-t, hogy akkor hagyjuk egymást. Biztos, hogy rosszul esett neki, de nekem is ahogy ő bánt velem. :(
2010. dec. 5. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
attól függ mivel.. írj !
2010. dec. 5. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni,hogy hány évesek vagytok, mivel bántottátok meg egymást,és te a lány vagy, vagy a fiu. Így tudatlanul elég nehéz megfelelő választ adni, de szerintem igen is írj, kérj bocsánatot, harcolj érte, ne add fel. Ha pontosabb infókat is megadsz,esetleg jobban tudok segíteni.
2010. dec. 5. 10:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Ő azzal, hogy bunkó volt velem. És még bocsánatot se kért. Kiderült, hogy én sértődékenyebb vagyok, ezért ő azt mondta, hogy legyünk távolságtartók. Megkérdeztem meddig akarja ezt csinálni és azt mondta, hogy ő nem akar most csajt. Élni akar...Igaz túlreagáltam a dolgot. Írtam neki, akkor hagyjuk egymást. És azóta nem beszéltünk.
2010. dec. 5. 10:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Írtam neki, hogy sajnálom. De ez az, mindig én harcolok érte. Ő sose tud megtenni értem bármit is. Ha összeveszünk, mindig én voltam a hibás. És persze én mindig bocsánatot kértem akkor is, ha nem is nekem kellett volna.
2010. dec. 5. 10:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Vagyis te vagy a lány. Hát ha nem akar csajt,és bunkóskodott, akkor szerintem ne alázd meg magad. A sértődékenységgel sincs semmi baj. Lány vagy,érzékenyebb,ez a rendje módja ennek.

Hasonló cipőben jártam én is néhány hónapja, csak az a pasi akart csajt (állítása szerint),és néha bunkó volt,én meg tűrtem neki, de végül kiderült,hogy csak játszadozott velem,semmi komolyat nem kívánt tőlem,én pedig megalázkodtam előtte. Még most is átkozom azt a napot,amikor kezdeményezni próbáltam,és átvert. Hagyd, várj,hogy keressen ő, ha szeret,és komoly,akkor keresni fog,ha nem akkor felejtsd el, jobbat érdemelsz (:

2010. dec. 5. 10:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Ha tényleg jelentek neki valamit akkor keres. De nem fog. Mert azt várja, hogy én keressem... És ez idegesít a legjobban, hogy mindig nekem kellene bizonyítanom. De egyszer ezt ő is megtehetné. Most rajta a sor..
2010. dec. 5. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Vajon nem ugyanarról a személyről beszélünk? Mert ő is pont ilyen volt, annyi különbséggel,hogy állítása szerint akart engem. De ugyanezzel a szöveggel jött,hogy bizonyítsak neki, stb. Én azt mondom mégegyszer,hogy felejtsd el. Az elején picit nehézkés lesz, de ahogy az idő telik egyre jobban fogod érezni magad,és nem is fog már hiányozni.
2010. dec. 5. 10:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm=) Ő pesti..
2010. dec. 5. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!