Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha egy lánynak ti vagytok az első barát az jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 01:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz. Bár még szűz vagyok, 16 L, szóval erről nem tudok nyilatkozni, de eddig csak egy barátom volt, neki is én voltam az első, és szerintem mindenképp rossz. Nem tudunk semmit, én hisztiztem és féltékenykedtem mint egy rossz ***, mindennel úgy voltam, hogy hűű, ez de új, meg minden. Most annyira tudom, hogy mit csinálnék máshogy, hogyha tetszik valaki, és megcsókolna, nem azon stresszelnék, hogy jól csinálom-e, meg hogy hű, első csók az életemben, hanem jobban bele tudnám élni magam. Az első tapasztalatszerzésnek jó szerintem, a további kapcsolataiban véleményem szerint mindenki máshogy viselkedik, mint az elsőben. Biztos van, akinek ez tetszik, hogy valakinek neki kell mindent megmutatni, de nem tudom, én magamat ismerve mindenki jobban jár velem személy szerint, ha nem az első nekem..:D
2011. dec. 26. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!