Elmehetsz Parizsba. Rossz kozerzet (egy nagyon jo barat/baratno se) de sok elmeny. Elmesz?
Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 21:31
1/11 anonim válasza:
Persze, hogy elmennék. Párizs nagyon szép, kihagyhatatlan. Barátokat meg út közben is lehet szerezni.
4/11 anonim válasza:
El, a rossz közérzet így is megvan nap mint nap.
5/11 anonim válasza:
Egyértelmű hogy igen. A világot látni kell, az élet pedig csupa kockázat.
6/11 anonim válasza:
Ha megismerkednék valakivel addig, azok közül, akik mennek, akkor minden bizonnyal! Ha nem, akkor elég furcsa lenne, ha mindenkinek lenne " párja " Nekem meg nem... De szerintem akkor is elmennék. Ki tudja mikor lenne megint lehetőségem...
Nani
7/11 anonim válasza:
Hát nem örökre...de elmennék egy időre
8/11 anonim válasza:
Én elmennék egyedül is,hisz soha nem tudhatod,hogy az utazás alatt nem találkozol új barátokkal!
9/11 anonim válasza:
persze és nem lenne rossz közérzetem.
10/11 anonim válasza:
És aki azt íjra, hogy nem, azt miért kell lepontozni??? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!