Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam? Most mit csináljak?
Az van, hogy volt egy pasim, de szakitottam vele, mer t a baratnom azt mondta, nem erdemel meg engem... Es en ezt elhittem.. Es akkor szakitottam vele..
Csak utána az álitolagos "barátnőm" elkezdett vele járni, most is járnak, a barátnőm nem olyan szép szeritnem mint én... és 3x jártam a volt pasimmal, és most mit csináljak.??? Szörnyen esik ez nekem, és most félek hogy őt szereti meg midnen... A barátnőm meg direkt előttem mondja azokat amit álitolag a volt pasim mondd neki h :"milyen szép vagy, sokkal jobb vagy mint a dóri..." meg ilyenek... És elegem van belőlük, hogy járnak... Szerintetek még engem szeret a volt pasim, és csak valami hulyesegert jar a "baratnőmmel"?? Segítsetek, hogy mit csinaljak h elfelejtsem a volt pasimat!!!
de most mért vagyok idióta?? Igen, még naiv vagyyok, ezt nagyon jól tudom, de konyorgom ne aztmondd h mivagyok, ha nem azt h mit csinaljak.?? és mert jart jobbban???
Az utolsó válaszolonak köszönöm, normális válasz:)
Leirom őket..:)
1. Nem szereted, ne meséld be magadnak.
2. És-el nem kezdünk mondatod, tudhatnád a 12 szaros kis életéveddel.
16:38
A -val, -vel ragozásnál pedig a v hasonul az előtte álló betűhöz (ha az mássalhangzó). Tehát "Éssel". Tudhatnád ezt a magad 20 évével :)
honnan tudod hogy 12 éves vagyok.?? jó, persze látszik mert úgy irok meg minden... És nem szaros az életem... ÉS nemérdekel msot a nyelvtan...
Első válaszolónak megint köszönöm, kedvesen irta le a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!