Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam? :/:/ Mit csináljak?
Én egy 15 éves lány vagyok.
Ő 16 fiu
1 éve ismerkedtünk meg. nagyon rendes volt. meg kedves. egy fél éve minden nap találkozunk szinte. Egy féle megkérdezte,hogy járok e vele? én atmondtam, hogy nem. Mert akkor még nem így éreztem.:S és a bulikba. meg medencézésekkor smároltunk meg ilyenek. meg bujt hozzám,puszilgatott, szval sztem szerett.ezek olyan másfél hónapja voltak.és most kb 1 hónapja van barátnője. és nem én vagyok.:S én meg nagyon szerelmes lettem belé.:S és 1 hete volt nállunk buli, és ő is ittvolt, és a legjobb barátjával, smároltam. meg ilyenek. de én nem őt szeretem. Most mit tegyek?? :(
vagy/volt valaki ilyen helyzetbe?
Mit csináltatok?
köszönöm a válaszokat
Már ne is haragudj,de ezt a dolgot még kiscsikó korában b*sztad el.
Lehet,hogy bunkón hangzik...de ez az igazság.
2 dolgot csinálhatsz.
1: Szerezz be egy helyesírási szótárt, járj be nyelvtan órára és tanulj meg helyesen írni.
2: Bablevest csülökkel.
Mit nem értesz azon, hogy elk*rtad?...Talán előbb kellett volna gondolkoznod!
Ha lekoptatsz egy srácot,aki szeretett, és utána azt várod,hogy ő menjen oda hozzád, akkor nagyon-nagyon hülye vagy.És persze öntelt.
kérdezd meg tőle...mi hogyan adjunk arra választ h szeret e téged?
biztos h meggondolatlan voltál :S de mindenkinek ki jár egy második esély...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!