Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyannal aki szemüveges?
Állandóan szemüvegben kell lennie -4,0es szemüvege van.
Úgy vettem észre hogy a szemüveg azt sugározza hogy biztos stréber, lúzer.
Sokszor volt hogy hülyének néztek, kinevettek, kötözködtek.
(Kontakt lencse nem jöhet szóba mert drága, esetleg szemműtét lesz ha dolgozok)
Persze, engem nem zavar, és van egy barátnőm, aki meg kimondottan a szemüvegesekre bukik (és ő nem szemüveges).
Amúgy a kereten sok múlik. Mivel nekem -5, -4 kell, ezért egyedül képtelen vagyok keretet választani (mivel semmit se látok magamból), ezért úgy szoktam, hogy az összes barátommal betódulunk a szemüvegeshez, és ők megmondják melyik a legjobb. (amikor legutoljára egyedül választottam, katasztrófa lett...)
Még azt tudom ajánlani, hogy kérj vékonyított lencsét mivel a -4 már elég sok. Igaz drágább, de nem olyan sokkal, és megéri. Egyrészt nem lesz olyan nehéz a szemüveged, másrészt pedig nem fog úgy kinézni, mintha pezsgősüveg aljakat hordanál a fejeden :D (én a legutóbb sajnos elfelejtettem :S)
Amúgy a szemműtétről sokféle dolgot hallok össze-vissza, mindenesetre azt tudom, hogy apám 30egynéhány évesen megcsináltatta, és tökéletesen látott, mostanában kezd egyre kevésbé látni közelre (mert öregszik, most negyven valami).
Ha megszeretnélek, egyáltalán nem érdekelne a szemüveged.
Gimiben nagyon szerelmes voltam egy fiúba. Kövér volt, nem is kicsit, és (azt nem tudom, hány dioptriás) "nagyon durván szódásüveg" szemüveget hordott.
Számomra ő volt a legjobb pasi az egész gimnáziumban, sőt még a városban is! Mások nem értettek engem, de szerettem, és nagyon tetszett.
Ennyit a külsőségekről. Ízlések, és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!