Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyannal aki szemüveges?
Állandóan szemüvegben kell lennie -4,0es szemüvege van.
Úgy vettem észre hogy a szemüveg azt sugározza hogy biztos stréber, lúzer.
Sokszor volt hogy hülyének néztek, kinevettek, kötözködtek.
(Kontakt lencse nem jöhet szóba mert drága, esetleg szemműtét lesz ha dolgozok)
Nem a szemüveg határozza meg a kapcsolatot, hanem az egyéniséged (milyen ember vagy).
Gondolom még nagyon fiatal vagy, szóval később belátod azt amit mondtam.
Amúgy fiú voltam
Én is szemüveges vagyok (nekem -4 és -1,5) és persze hogy járnék... Nincs semmi bajom vele... nekem a külső is számít, de a belső még inkább... a külsőben csak annyi kell, hogy ne legyen dagadt és viszonylag magas (170 fölött) és ne legyen bűn ronda... A belső pedig legyen Prince-type (kedves, megértő, törődő, gáláns stb.)
Asszem ennyi... ja, egyébként semmi bajom azzal, hogyha egy ember stréber... én is az vagyok XD, nem csak viccelek... szeretek tanulni, de nem túlzottan... Ne vegyél kontaktlencsét, ha jól áll a szemüveg!
14/L
most le leszek pontouva de én nem:)
nekem a halálom a szeműveg. Nekem is kéne hordanom de inkább kontaktlencsézek:)
persze ha megfog a srác a személyiségével akkor eltudom képzelni h nem fog érdekelni h szeműveges. De alapjáraton nem tetszenek a szeművegesek.
Amúgy nem vagyok stréber.
Sose voltam jó tanuló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!