Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik a flört, a bizsergés. Mit tegyek?
Az nem megcsalás ha az engedélyével teszed a dolgot... :D
Egy 7 éves kapcsolatot pedig nem vicces feláldozni ezért. Ha viszont nem beszélsz erről vele akkor felőröl és magától esik szét. KOMMUNIKÁCIÓ! Minden kapcsolat alapja.
Hát én ezt az "engedjük egymást egy kicsit szabadjára" dolgot nem ajánlom..Bár te tudod,milyen a párod,milyen a felfogása.A mi kapcsolatunkban még ennek a gondolata is "bűn"..Nekem bevált az amit leírtam,az már a te döntésed hogy mit fogsz csinálni végül.Mindenesetre a kommunikáció tényleg nagyon fontos!:)
23:00
Minden kapcsolat más és más :) Van ahol bűn, van ahol működik, van ahol fog es van ahol soha :)
Minden problémára más a megoldás mindenhol.
Plusz az nem nyílt kapcsolat ha enged flörtölni :)
A flört amúgy egyáltalán megcsalásnka számít?:D
Akik könnyelműen azt írják, szakíts vele, menjenek a fenébe, könnyű másnak osztani az észt.
Én is hasonlókat érzek néha, 3 év után. Pluszban mindketten elsők vagyunk szinte egymásnak.
Szakítani? Néha jó lenne kicsit lazulni, meg ilyenek, de nélküle lenni se akarok.
Nyitott kapcsolat? Az a sötét oldal kezdete. Az, hogy dux mással, nem lehet könnyedén megbeszélni otthon. Féltékenység, düh mind felemésztene.
Így meg a megszokottság emésztget, és a frisset vágyod.
Megoldás? Szerintem nincs. Vagy minden marad a rendjén, vagy jön a katarzis, nincs középút.
De ha valaki mégis találna egyet szóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!