Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ha párotok nélkületek megy bulizni? Mit éreztek olyankor?
Távkapcsolatban élünk, kéthetente találkozunk.
És most írtam neki sms-t, hogy mit csinál stb...
És visszzaírta, hogy m,egy bulizni a tesójával és 1 barátjával.
19 éves lány
elozo vk. ha eddig nem voltak feltekenykedos, megcsalos gondjaitok ne aggodj. gondolom ha 2 eve egyutt vagytok megbiztok 1masban. bizz benne.
esetleg irj neki 1 smst h erezze jol magat es h legszivesebben most te is ottlennel vele. :) nem hisztis, es tuti gondolni fog rad :)
Írtam neki h érezze jól magát.
De hát nem érkezett semmi féle válasz:(
Cukkolj csak!
Rem.te fogsz így járni, ha már ilyen kötekedős kedvedben vagy.
biztos letette vhova a telojat es elment bulizni. ne idegeskedj. haq ott is lesz a csaj, 1altalan nem biztos h tortenik vmi. 2on all a vasar. es ki tudja, lehet azota a csajnak is lett baratja vagy epp massal lesz elfoglalva.
holnap kerdezd meg milyen volt a buli.
NYUGI MÁR! SZERET téged és nem lesz semmi baj!;)
BÍZZ benne!:)
Ilyeneken tényleg ne akadj le, nem érdemes:) Én pl sosem válaszolok az olyan sms-re, hogy érezzem jól magam. Gondolom nagy a tömeg, nem érzi úgy, hogy megsértődnél, ha nem válaszol.
(Egyébként az én barátom most 2 hétre utazott el egy társasággal, köztük több ismerelten lány is van. Nem mondom, hogy nem aggódom, de takarékra raktam magam:) Csak, hogy tudd, hogy van aki "rosszabb" helyeztben van, mint te:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!