Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz ha párotok nélkületek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ha párotok nélkületek megy bulizni? Mit éreztek olyankor?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élünk, kéthetente találkozunk.

És most írtam neki sms-t, hogy mit csinál stb...

És visszzaírta, hogy m,egy bulizni a tesójával és 1 barátjával.

19 éves lány

2009. jan. 17. 20:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

elozo vk. ha eddig nem voltak feltekenykedos, megcsalos gondjaitok ne aggodj. gondolom ha 2 eve egyutt vagytok megbiztok 1masban. bizz benne.

esetleg irj neki 1 smst h erezze jol magat es h legszivesebben most te is ottlennel vele. :) nem hisztis, es tuti gondolni fog rad :)

2009. jan. 17. 21:04
 12/19 A kérdező kommentje:

Írtam neki h érezze jól magát.

De hát nem érkezett semmi féle válasz:(

2009. jan. 17. 21:05
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván a 2 csajjal van elfoglalva, akiket a buliban szedett fel.
2009. jan. 17. 21:08
 14/19 A kérdező kommentje:

Cukkolj csak!

Rem.te fogsz így járni, ha már ilyen kötekedős kedvedben vagy.

2009. jan. 17. 21:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

biztos letette vhova a telojat es elment bulizni. ne idegeskedj. haq ott is lesz a csaj, 1altalan nem biztos h tortenik vmi. 2on all a vasar. es ki tudja, lehet azota a csajnak is lett baratja vagy epp massal lesz elfoglalva.

holnap kerdezd meg milyen volt a buli.

2009. jan. 17. 21:13
 16/19 A kérdező kommentje:
Eddig még soha nem telt el úgy 1 este sem h ne beszéltünk volna, még más buli alkalmakor sem. De most...:(
2009. jan. 17. 21:14
 17/19 anonim ***** válasza:

NYUGI MÁR! SZERET téged és nem lesz semmi baj!;)

BÍZZ benne!:)

2009. jan. 17. 21:15
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatásokat!!!
2009. jan. 17. 21:16
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyeneken tényleg ne akadj le, nem érdemes:) Én pl sosem válaszolok az olyan sms-re, hogy érezzem jól magam. Gondolom nagy a tömeg, nem érzi úgy, hogy megsértődnél, ha nem válaszol.

(Egyébként az én barátom most 2 hétre utazott el egy társasággal, köztük több ismerelten lány is van. Nem mondom, hogy nem aggódom, de takarékra raktam magam:) Csak, hogy tudd, hogy van aki "rosszabb" helyeztben van, mint te:))

2009. jan. 17. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!