Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne egyátalán ismerkedni? És ti hol ismertétek meg a jelenlegi párotokat?
17 éves vagyok, még nem volt barátom. A gond az, hogy nincs találkozási felületem, ami jelenleg nem zavar, hisz nem tudom megfelelnék-e egy komoly kapcsolatra (másra meg nem vágyom). \'Vidéki\' vagyok,a barátaim más városban laknak, ott járnak el szórakozni. Nekem az otthonom és az iskola közt nincs is más.
(Engem eddig csak utcán szólítottak le.)
Köszönöm, azt hiszem azt a végsőkre tartogatom, ami talán nemsokára el is következik:)
Azért remélem csak lesz valami.
Az biztos, hogy több helyre fogok eljárni.
Hát, tényleg sok helyen lehet ismerkedni. Mondjuk én a barátkámat:) a gimiben ismertem meg, osztálytársak voltunk. És ma is nagy a szerelem. Amiket tapasztaltam mostanában, mondjuk hogyha az egyetemi barátaim közül megyünk mondjuk ebédelni két óra között, akkor az éttermekben, gyorsétkezdékben állandóan bámuló hapsikat látok, és ugyanez van,hogyha az utcán járok vagy a tömegközlekedési eszközökön. Rengeteg a szingli, és a barátnőre váró pasi. Mozdulj ki, járj el bulikba, alakíts ki baráti kapcsolatokat, menj koncertekre, vagy csak ülj be valahová, sportolj, ússz, igen a pasik ennek örülnek nagyon, egy bikis csaj:D és tuti siker.
És pont,amikor nem is várnád,akkor jön el ŐŐ.
Köszönöm, most már nem látom olyan borúsan a dolgokat:)
Azt hiszem a válaszokat később is el fogom még olvasni, ha megint elsüllyedek a magányban és a depresszióban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!