Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehetne egyátalán ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne egyátalán ismerkedni? És ti hol ismertétek meg a jelenlegi párotokat?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, még nem volt barátom. A gond az, hogy nincs találkozási felületem, ami jelenleg nem zavar, hisz nem tudom megfelelnék-e egy komoly kapcsolatra (másra meg nem vágyom). \'Vidéki\' vagyok,a barátaim más városban laknak, ott járnak el szórakozni. Nekem az otthonom és az iskola közt nincs is más.

(Engem eddig csak utcán szólítottak le.)

2009. jan. 17. 16:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
ha bárki barátra vágyik nekem nyugodtan irhat.
2009. jan. 17. 17:08
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, azt hiszem azt a végsőkre tartogatom, ami talán nemsokára el is következik:)

Azért remélem csak lesz valami.

Az biztos, hogy több helyre fogok eljárni.

2009. jan. 17. 17:09
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Én utazó vagyok, először a Namek bolygón ismertem meg Zeruntha Istennőt, majd a Thorium bolygón Mantha Királynét, most tartok a Föld felé...
2009. jan. 17. 17:24
 14/20 A kérdező kommentje:
Remek. Ha erre jársz, csöngess be, és ments meg.
2009. jan. 17. 17:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Megoldható..........:$
2009. jan. 17. 17:36
 16/20 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem járj több kiállításra, szemezz szimpatikus emberekkel, akik visszaszemeznek ...
2009. jan. 17. 19:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát, tényleg sok helyen lehet ismerkedni. Mondjuk én a barátkámat:) a gimiben ismertem meg, osztálytársak voltunk. És ma is nagy a szerelem. Amiket tapasztaltam mostanában, mondjuk hogyha az egyetemi barátaim közül megyünk mondjuk ebédelni két óra között, akkor az éttermekben, gyorsétkezdékben állandóan bámuló hapsikat látok, és ugyanez van,hogyha az utcán járok vagy a tömegközlekedési eszközökön. Rengeteg a szingli, és a barátnőre váró pasi. Mozdulj ki, járj el bulikba, alakíts ki baráti kapcsolatokat, menj koncertekre, vagy csak ülj be valahová, sportolj, ússz, igen a pasik ennek örülnek nagyon, egy bikis csaj:D és tuti siker.

És pont,amikor nem is várnád,akkor jön el ŐŐ.

2009. jan. 17. 19:37
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, most már nem látom olyan borúsan a dolgokat:)

Azt hiszem a válaszokat később is el fogom még olvasni, ha megint elsüllyedek a magányban és a depresszióban:)

2009. jan. 17. 20:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Menj el korizni:) Csetlés botlás+sokat emlegetett elnézések közben belekapaszkodhatsz egy kifigyelt srácba. Hátha utánna még fel is ajánlja hogy segít megtanítani korizni.
2009. jan. 18. 00:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Én diszkóba ismertem meg a párom,9.éve vagyunk együtt és van egy pici lányunk.:)
2009. jan. 18. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!