Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor nem szeretem eléggé a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor nem szeretem eléggé a barátnőm?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel.

Nagyon szeretem.Soha nem csalnám meg.

Viszont 2 évvel ezelőtt ismertem egy lányt,akivel napi szinten beszéltem.

Volt hogy 24-ből 20 órát.

Nagyon szerettem.

Járni is szerettem volna vele,de végül nem jött össze.-Féltette elvileg a barátságunkat.

Most már több,mint egy éve nem beszéltem vele,viszont ha rá gondolok(ÉS ITT hangsúlyoznám,nem megcsalni akarom a barátnőm,nem is akartam,nem is fogom),akkor a szívemnél kiráz a hideg..Nem tudom elmondani azt az érzést.Pedig 1 éve nem beszéltünk.

Nem érdekelnek a jobbnál jobb csajok akik után a minden 2. fiú megfordul,csak ő,ez a lány,akire gondolok a barátnőmön kívül.Pedig közelsem egy szép lány.

Akkor ez jelentheti azt,hogy nem szeretem a barátnőm?

Mert meghalnék érte,soha nem akarom elhagyni,csak azért zavar,mégha senkinek ezt el nem mondtam,még,hogy belül sokat gondolok a másik lányra...

19F

2010. dec. 2. 21:04
 1/7 Moszuke ***** válasza:
61%

kit érdekel? rendezd le magadban, hogy a másik lány CSAK barát.

mi ezen olyan nehéz? nekem is sikerült 2 hónap alatt:)

és ha rágondolok a lányra akkor nincs az a *huhh de-jó lenne átölelni* érzésem hanem az van, hogy *huhh vajon mi van a lánnyal, olyan rég hallottam felőle, halad az egyetem? van már pasija? melózik?*

ilyenek:)

elkúrtad mert nem zártad le magadban a dolgot:)

2010. dec. 2. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem egyszerű "mi lett volna, ha..." képlet.
2010. dec. 2. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Az ember nem mindig tudj irányítani a vágyait...

Szeretem nem szeretem...Tőlünk kérdezed, hogy szereted-e, utána leírod, hogy szereted...

Egyértelmű, hogy vágsz a másik lányra és azt érzed, mintha szerelmes lennél... Lehet, hogy az is vagy... Bár egy év után az ember már nem szokott másik lányra gondolni, főleg, ha van barátnője...

19 évesen ez nem annyira gáz, sőt még idősebb korban sem... Egy biztos... Ne mond el a barátnődnek, mert csak felesleges veszekedés lesz belőle...Amiről nem tud, az nem fáj. De jó volna, ha ezeket az érzéseket tisztáznád magadban... Javaslom, hogy keresd fel azt a lányt és beszélgess vele...Hátha elmúlik az érzésed, ha meg nem próbálj vele összejönni, viszont, ha sikerül utána már ne szopasd tovább a barátnődet...Beszéld meg vele és ne hagyd, hogy vitatkozzon ezeket a dolgokat csak szépen lehet megbeszélni és átrágni...Amúgy mérget veszek rá, hogy sejti a barátnőd, hogy valami nem stimmel veled...

2010. dec. 2. 21:20
 4/7 A kérdező kommentje:

Már barát se.

Nekem pedig 2 hónap nem elég..1 év se volt..

Sokan azt mondják,az ember teljes szívéből egyszer szerelmes.

Nálam ő volt az..

Titkolni titkolhatom,magamban is,magam elől,viszont így olyan mintha a barátnőmet csak úgy tartanám magam mellet...

de azt hiszem nem értettek meg.

Azért köszi!

2010. dec. 2. 21:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Utolsó:

A barátnőm nem tud róla.

És ahogy írtam, a másik lánnyal már összepaktam azóta.

Mind1.

Köszi,igyekszem majd:)

2010. dec. 2. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
én értelek.. csak azt tudom tanácsolni, hogy magadba zárd le ezt a dolgot valahogy. Biztos hogy szereted a mostani barátnőd, ne a multra gondolj, hanem arra ami most van. azzal foglalkozz aki melletted van, rá koncentrálj és ne a régi lányra
2010. dec. 2. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes érzés. Nem csak egy nagy Ő van. Az ember nem csak egszer leeht igazán szerelmes. Ezt csak a megkeseredett emberek mondják. Sőt, az ember egy másikba nem csak egyszer szerethet bele úgy, hogy közben együtt vannak.
2010. dec. 2. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!