Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszélhetnék vele?
Az a nagy szitu, hogy a barátom szakított velem én ebbe nem tudok beletörődni mert én még mindig szerelmes vagyok belé és ezt jól tudja. Ő teljesen elzárkózott előlem, nem keres nem érdeklődik ő úgy fogja fel, hogy én már nem létezek számára ami szerintem nagy hazugság, menekülni próbál valami elől, ha megkérdezném tőle nem adna kielégítő választ számomra.
Mitévő legyek, hogy lelke/szíve mélyére hatolva kimondja "félelmét" mitől menekült és mért viselkedhet így? Hogy tudnám megváltoztatni?
Fiúról van szó :)
Válaszokat meg köszönöm még várnék pár hozzászólást azt cselekszek!
figyelj már.. írd már le mi a probléma...
név nélkül minden nélkül. nem gáz, csak jobb a tisztán látás..
22/f
Hogy mi a probléma? Távolság! Ritka találkozások és még kitudja mi a fiú részéről amit nem mondott el nekem. Ma már azon vagyok, hogy túllépjek rajta, de nem megy. Próbálkoztam mindennel, hogy mással akár, de az se ment. Ő adta meg mind azt ami kellett nekem és ezt el is vette tőlem :( Kegyetlenek az emberek tudom.
Nem tudom megérteni azt, hogy miért nem mond semmit maga részéről. Tudom hülyeség, de ha valakit szerettél valaha is igazán azt megtiszteled azzal, hogy megmondod a szemébe miért is szerettél ki a másikból (vagy bármi is az oka a szakításnak) Ennyire naiv lennék és a mai hímnemű egyed többsége nemképes emberi tiszteletet kimutatni másik felé?:D (fu bocs a kacifántos fogalmazásért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!