Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszélhetnék vele?
Az a nagy szitu, hogy a barátom szakított velem én ebbe nem tudok beletörődni mert én még mindig szerelmes vagyok belé és ezt jól tudja. Ő teljesen elzárkózott előlem, nem keres nem érdeklődik ő úgy fogja fel, hogy én már nem létezek számára ami szerintem nagy hazugság, menekülni próbál valami elől, ha megkérdezném tőle nem adna kielégítő választ számomra.
Mitévő legyek, hogy lelke/szíve mélyére hatolva kimondja "félelmét" mitől menekült és mért viselkedhet így? Hogy tudnám megváltoztatni?
ha elmondaná mért hagyott el szerinted visszakapnád? nem.. csak megsértődnél vagy ami rosszabb, elkezdenél rinyálni, hogy megváltozol..........
tedd te is azt amit ő és állj tovább... idióta.
nem ilyenkor kell beszélgetni amikor már késő...
és most is magamból indultam ki.
22/f
Lépj tovább!!!!!
Tudom hogy most mindenki ezt tanácsolja de hidd el nekem ha 1x szakítottatok soha nem lesz már olyan jó mint rég. Mindig benned lesz az a félsz hogy vajon szeret-e és nem-e fog elhagyni. Nem éri meg hidd el nekem.
én "kiszerettem" a régi barátnőmből és nem kezelem barátként sem sehogy.. kb egy szia ha összefutok vele és ennyi...kerülöm mint a szart. nekem nincs szükségem ilyen barátokra.
akkor most, hogy is működik ez?
csak nem én is szeretem még az exem?:O a te gondolkodásod szerint o.O
ja és én is bevallottam a lánynak annó hogy szeretem... na erre varrjál gombot kicsi rigó.
hajjjajj buta vagy kérlek:) a fiúk nem úgy működnek mint a szappanoperákban...
de hát nyomulj csak.. nekem aztán tök mind1:) ez a hajó elúszott.. nem fog segíteni a beszélgetés meg ilyesmi.
ok tegyük fel, beszéltek elmondja..
hát kiszerettem belőled meg:
idővel megismertem a belső értékeid és rájöttem nem illünk össze. adtam neked egy esélyt mert szimpatikus voltál, de most hogy meg ismertelek legszívesebben elásnálak annyira sík buta vagy.
na erre mit lépnél?
jujjj nem baaaaaaaaaaj megváltozóóóóóóóók szeretleeeeeeeeek gyerek vissza hozzám?.... hümfp.. kiszámítható vagy
"Az a sanda gyanúm, hogy a zaklatásodtól menekül."
Nem hinném :) Még nem zaklattam eleget, de nem is tervezem pont ezért kértem tanácsokat, hogy ne kelljen rázúdítani ami bennem van hanem emberek módján normálisan megbeszélni, hogy ő is kimondja amit gondol/érez. Csakhogy ezt nem tudom, hogy érhessem el!
Ha kellenel neki, akkor szembenezett volna a problemaval.
Irj neki 1 sms-t, ha nem reagal ra hagyjad.
18 f/karpatalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!