Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Új pár bemutatása a szülőknek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új pár bemutatása a szülőknek. Ilyenkor mit néznek?

Figyelt kérdés
Azért lennék rá kíváncsi,mert a srác fősulit végzett,nekem pedig érettségim van csak,pedig idősebb vagyok nála.Értelmiségi családból való,és tartok tőle,hogy a szülőket csak az iskola téma érdekli, és nem szeretném emiatt elveszíteni a Kedvesemet,mert teszem fel ellenem beszélik az iskola kérdés miatt a szülei.A srác azt mondta,hogy szerinte örülni fognak,hogy ilyen kedves és aranyos párja van. De baromira izgulok! Segítenétek, nálatok ez hogy zajlott le? Köszönöm szépen
2010. dec. 2. 08:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
főiskola és egyetem nélkül is lehet valaki értelmes, intelligens. ne parázz ezen, ha a párod ezt mondja, akkor nyugodj meg te is. csak add önmagad, vagyis légy kedves és aranyos:)
2010. dec. 2. 08:53
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Akármit mondanak a szülők, ha a párod szeret, ki fog állni melletted, és nem hagyja majd magát lebeszélni rólad. Valamint, a szüleinek semmi közük nincs hozzád, ahhoz, hogy neked "csak" érettségid van. Ahhoz sincs közük, hogy a párod téged választott maga mellé, nem nekik kell jól érezniük magukat veled, hanem neki.

Engem a szüleim megpróbáltak eltiltani a mostani barátomtól, pedig 21 (L) éves vagyok. Egyetemre járok, szóval hivatalosan művelt, okos ember vagyok, ráadásul a szüleim gazdagok is, így jómódú is vagyok. De egyáltalán nem viselkedek úgy, úgy érzem, hogy ez egy rám aggatott szerep lenne, amit csak a szüleim kedvéért nem fogok eljátszani. Ők egy hozzám hasonló jómódú, okos, művelt, dolgozó embert akarnak mellém (már szinte ki is nézték ki az, egy 35 éves milliomos pasas, aki nevelőapám egyik ismerőse, még azt is nyíltan a szemembe mondták, hogy érdekházasság lenne). Én megmondtam nekik, hogy felejtsék el nagyon gyorsan a hülyeségüket, hallani sem akarok róla, szó szerint leordítottam mindenki fejét, hogy hogy képzelnek ilyet. Anyám még azzal is megfenyegetett, hogyha nem szakítok a barátommal, akkor kirak itthonról. Mondtam neki, hogy csináld nyugodtan. (A barátom 18 éves szakmunkás tanuló.) Azóta is itthon vagyok szüleimmel, járok suliba, és a párommal is jól megvagyunk ezek ellenére, egyedüli probléma az, hogy hozzánk nem jöhet, de én minden nap megyek hozzá.

Szóval, ha igazán szeret a párod, akkor bármit mondhatnak a szülők, ő ki fog állni melletted!!!!

2010. dec. 2. 08:59
 3/10 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a válaszaitokat! Értékeltem! :)

A második kommentet nagyon jó volt olvasni,igazán értékes Lány lehetsz!

2010. dec. 2. 09:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én volt párom biztonsági őrként dolgozott, mikor megismertük egymást, az öccse meg autoszerelőként dolgozott egy szakmunkással, apjuk - anyjuk diplomás köztisztviselőként dolgoztak, de ezek szerint egyik srácukat se tudták beidomítani, hogy "Fiam, neked diploma kell, mert így senki leszel."

Mikor megismertem őket, rájöttem, hogy értelmi szintben előbbre vannak a fiaik, mint ők, voltak olyan húzásaik, hogy azt mondta, tényleg az ecserin vehették a diplomájukat.

Sok szülő megjátsza ám az agyoniskolázottságot....

2010. dec. 2. 09:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak szakmunkásképzői sulim van. a páromnak meg most lesz meg az érettségije. én ugye sofőrként dolgozom és a szüliek ezt elfogadták.(persze apósom is sofőr volt anno)
2010. dec. 2. 09:08
 6/10 A kérdező kommentje:

Húú nagyon örülök a bátorító válaszaitoknak, esküszöm ezekre fogok gondolni, ha ott leszek! Köszönöm mindenkinek!

:*

2010. dec. 2. 09:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy ki mit végzett részemről teljesen mindegy. Nem ez határozz meg egy embert, de számomra fontos, hogy intelligens legyen, komolyabb témákban is nyitott legyen. Ez nem jelenti azt, hogy egyetemet kell végeznie, mert van olyan ismerősöm, akinek 8 általánosa van, mert nem tudott elmenni továbbtanulni családi okok miatt és képezte magát, olvasott ember. Másik oldalon pedig van olyan ismerősöm, aki második diplomáját csinálja és mellette egy önző, nagyszájú tirpák. Szóval nem az iskola dönti el, de persze ez nem mindenkinél így van.

Esetedben kérdező, a szülők rá fognak kérdezni a végzettségedre, de úgyis a beszélgetés alapján fognak megítélni, nem a papír alapján.

26F

2010. dec. 2. 09:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Neked is köszi Coyote! :)
2010. dec. 2. 09:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát ha sznob értelmiségiek a szülők, sok jóval nem tudlak kecsegtetni, soha nem fogja bevenni a gyomruk, hogy nem tanultál tovább. elképzelhető, hogy megkedvelnek, de mindig meglesz ez a "szépséghibád" a szemükben.
2010. dec. 2. 11:19
 10/10 anonim ***** válasza:

az előző barátom szakmunkásképzőt végzett, elég rossz családból származott, és egy kicsit butácska is volt. a többdiplomás szüleim mégis imádták, tudod miért? mert tiszta lelkű volt, segítőkész, és teljes szívéből szeretett. tudták, hogy nem lesz örökre szóló kapcsolat, de örültek neki. 3 és fél évet így is együtt töltöttünk:) az előtte lévő pasimat, aki tanult volt mégis utálták, utólag én is értem, hogy azért, mert egy idióta volt.

a mostani párom is nagyon szimpatikus nekik, ő főiskolát végzett. szerintem ha a szülők normálisak, és nem kirakatemberek, csak azt nézik, hogy a gyerekük boldog legyen. és tényleg ez a legfontosabb, ne izgulj, ne parázz ettől, hidd el semmi gond nem lesz :)

2010. dec. 2. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!