Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barát/barátnő bemutatása?
Volt/van olyan kapcsolatod, hogy már hónapok óta jártál, éltél valakivel, de a szüleid még nem ismerték az illetőt?
Itt csakis komoly kapcsolatról van szó!!!!!Egyáltalán mitől tetted/teszed függővé, hogy bemutatod-e, és hogy mikor?
Csak elgondolkodtatott egy eset.
Az ismerrőseim között van most olyan, aki már régen együtt él valakivel, de az anyja eddig nem ismerte az illetőt.Az apja is "csak"azért, mert ő jár a fiához rendszeresen, de az anyja nem.Ha a srác ment a szüleihez, akkor (eszek szerint)együl tette.
Érdekelnének a vélemények, hogy más is volt e már így.
Nekem most ez így egy kicsit fura volt.
mi 1 éve együtt voltunkt,1 hónapja együtt laktunk,mikor muszájból megtörtént a bemutatkozás (nem tudtuk máshol megoldani a találkozást 4 hétig)
akor párom 2 alkalommal találkozott anyámékkal (ott is aludt),én akkor 2x,meg azóta vagy 3-4x voltam náluk
és együtt vagyunk több mint 3 éve
valahogy ez a rész kimarad,bár annyira nem is bánom,ismerem a saját anyámat is (nekem nyigna hogy de nem elég piperkőc a ház),meg párom szüleiről is megvan a véleményem,igy tökéletesen elvagyunk a lakásomban...
22/N
ez mindig attól függ, a párod szüleit te mennyire érdekled
nekem volt olyan kapcs-m, hogy még alig jártunk együtt, de a szülei megakarták ismerni a szüleimet, meghívatták magukat családi ebédre, mint valami eljegyzés
közben a sráccal jártam vagy 1-2 hónapot..
tehát ez szülőfüggő dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!