Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeret jobban egy srác, ha ő alszik a barátnőjénél vagy ha a lány alszik nála?
Erre nincs általános válasz. Amit biztosan kijelenthetünk, hogy mindehol szeret a barátnőjével aludni :P
Ez egyén és környezet függő, pl hogy egyedül lakik-e vagy családdal, család hogy viszonyul ehhez és a barátnőhöz stb stb.
F/24
Is-is
De ez több mindentől is függ, pl hogy a szülők otthon vannak e ...
A lényeg, hogy hol zavartalanabb a dolog.
Ha egyforma, akkor inkább nálam, mert itt bármire szükségem van, tudom, hol találom, akár egy óvszer, akár egy kóla, vagy tiszta törölköző.
Kellemetlen volt pl, mikor a nyitott galérián volt a barátnőm ágya, alattunk az öcsikéé, és mindig panaszkodott a szülőknek, hogy milyen hangosan kefélünk.
De mikor egyedül élő nőm volt, akkor ott lehetett meztelenül mászkálni a lakásban, nem kellett felöltözni, ha kimentem a konyhába inni.
SZTEM ezt a nö válassza meg mert a nyugodt tiszta v rendes körülmények jobban hozzájárulnak az orgazmushoz
de ha csak dugni akartok akkor ott a kocsi is jo
Általában ebben a fiúk merészebbek, és ők inkább egyfelé figyelnek (nem zavarja őket annyira a környezet) - tehát inkább a lánynál legyenek.
Kivétel, ha a fiú sokkal félénkebb, vagy valami miatt a lánynál rosszabb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!