Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves fiúk titeket zavar, ha a párotok (lány) kicsit vastagabb?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem,h kövér csak nem az a tipikus vékony gebe,hanem kicsit szélesebb.
Szóval kövér meg sovány közötti szituáció :)
Nem is arra vagyok kiváncsi,hogy zavar-e hülye vagyok :S Sorry,hanem hogy melyik jön be jobban ? Az jobb,ha van rajta mit fogni,vagy ha soványabb ?
2010. dec. 1. 19:51
1/8 anonim válasza:
hát legalább elbírod a rekeszeket
2/8 anonim válasza:
Most miért kérdezel zöldségeket? Egyrészről tudod jól, hogy mi a válasz, másrészről pedig van kereső, 20 millió ilyen kérdés van. Ne érts félre, nem vagyok rossz indulatú, de mindenki tudja, hogy egy gebére nem lehet elélvezni.
3/8 anonim válasza:
Nekem nagyon is bejön ha van rajta mit fogni... pedig én pl magasabb, vékony alkatú vagyok. Persze nem sovány, hanem sportos :P
16/f
5/8 anonim válasza:
attól függ mi az a kicsit vastagabb
kép nélkül látatlanban nehezet kérdezel
6/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából a dereka vékony,csak a karja vastagabb mint az enyém :O Van vagy 40-es :S De a combja is vékony.
Meg széles a válla is
2010. dec. 1. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!