Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik mások azt, ha egy meleg/leszbikus pár boldog?
Azért, mert az emberek nem tudják tiszteletben tartani a mások magánéletét.
Az egy dolog, ha valakiről lesüt a dolog. Sajnálom is őket, mert nekik az élet tényleg nagyon nehéz. De a többségen nem látszik, mint ahogyan rajtam se. És kifejezetten irritál az, hogy nem tudom a magánéletemet különválasztani pl. az iskolai, munkahelyi közegtől. Mert mindig a párkapcsolat a téma, vagy a nők stírölése. Ami nem baj, mert én is tudok véleményt nyilvánitani mindenféle szexuális hátszél nélkül.
Persze lehet terelni, csak egy idő után valahogy mindenkit felettébb elkezd érdekelni, hogy miért nem csajozok. Kérlek szépen ezt iskola és munkaidőben, amire tudtommal nem lennék köteles válaszolni. Ha meg nem válaszolok, akkor idegenek kezdenek el kotorászni a magánéletemben.
"de nem akarom hogy csókolózó férfiakat lásson majd a fiam ha kimegyek vele az utcára."
- És ez szerinted kit érdekel? Ne a melegekkel legyen bajod csak azért, mert Te nem vagy elég jó szülő ahhoz, hogy elmagyarázd neki, mi a homoszexualitást. Ha ilyen gondolataid vannak, az azt jelenti, hogy Te igenis bűnnek tartasz egy ilyen teljesen természetes dolgot. Ezzel nem is volna gond, csak a gyerekeidnek ne add tovább, és add meg nekik a lehetőséget, hogy normális felnőttek legyenek, aki nem gyűlölködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!