Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Vagy a másik csajtól akar valamit?
Most kerültem új osztályba,és az eggyik srác mindig ölelget,mondjuk nem csak engem. Ma ugye esett a hó,és behozott az osziba egy csomó havat,és beletette a melltartómba,ilyenek..Órán is látom hogy néha felém pillantgat,és úgy ölel meg,hogy a fejét félrehajtja a vállamon,és szorosan,percekig magához húz. Csak úgy odajön és leül mellém,ilyenek.
De a másik csajjal meg smárolt is(álltólag),bár én akkor pont nem néztem oda,de a másikat nem ölelgeti nagyon.
Meg vhogy szóba jött a szeme,és mondta hogy nem akarja hogy kivegyék,mert akkor nem tud szemezni. És erre rám mosolygott,csapkodja a seggem,mert tetszik neki,kérdezte is hogy nem járunk? jó a segged.
Volt mikor órán gondolt eggyet mellém ült.
"Jó a segged! Nem járunk?"
Uram teremtőm... színvonal.
Igen, tetszel neki, fel akar húzni a farkára, mint mindenki mást is, akit csak lehet.
(Dik, lehet így csajozni manapság? Felvarratom az arcom, és beülök én is az iskolapadba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!