Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső vagy belső? Melyiket részesíted előnyben?
ez így van, de előfordul, hogy a belső megváltoztatja a külsőt. mikor a személy lénye, lelke, beszédstílusa, maga az egész ember annyira megfog ér rabul ejt, hogy hajlamos vagyok elfelejteni a hibákat, gyönyörűnek látni az amúgy nem szép külsőt és így is gyönyörűnek látni őt.
L
ez olyan hülye dolog már bocs. nyilván egy szebb külsejű (az esetemben) lányt inkább megnézek, mint egy csúnyácskábbat, viszont nem jönnék össze egy buta ámde szép lánnyal, viszont az se biztos, hogy egy csúnya de okos lánnyal. a kettő között, átlagos külső és azért valamivel legyek okosabb a lánytól, másképp kellemetlen lehetne néhány helyen :D (a való életben lévő dolgokban, nem úgy gondolom hogy sulis dolgokban.)
15/F
Vannak olyan külsejű pasik, akikkel akkor sem állnék le, ha az illető maga lenne a megtestesült kedvesség, humor, értelem, stb,stb ( ilyenek a kövér férfiak, vagy vannak bizonyos arcformák amik egyszerűen taszítanak valmiért)
Egy párkapcsolat azért párkapcsolat, mert szexuális vonzalom is társul hozzá, ez különbözteti meg a barátságtól. Az meg hogy kinek mi a szép, szerintem teljesen relatív. Volt nekem mindenféle kinézetű pasim, az izmos szépfiútól kezdve a vézna egérfogúig, úgyhogy nehéz ezt meghatározni...A szerelem tény hogy megszépít, de vannak olyan külső tulajdonságok, amik elemi erővel taszítanak, és semmi se tudja megszépíteni a szememben.
Mind a kettő fontos. Komoly kapcsolatban a belső dominál, ha nem vonzódunk egymáshoz fizikailag is, soha az életben nem jövünk össze. Szerintem jó kapcsolatban testi-lelki vonzalom is van.
Nálam a külső fontossága annyit tesz, hogy valami fogjon meg benne. És ez lehet a kisugárzása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!