Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távolság miatt szakítottatok már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távolság miatt szakítottatok már?

Figyelt kérdés
Aki már volt ilyen helyzetbe az mesélje el mi minden történt, meddig tartott a "szenvedés" és a legfontosabb összejöttetek e végül újra? Megadatott az a lehetőség, hogy együtt legyetek végül? Szakítás után probálkoztatok másnál vagy kitartott mind két fél?
2010. nov. 29. 16:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
sajnos igen,de megtudtuk volna oldani de a pasimnak ez egyszerűbb volt.220km.
2010. dec. 1. 09:24
 12/21 anonim ***** válasza:

3 évig voltam együtt a pasimmal. 3 évig kint dolgozott külföldön, addig működött is. Aztán hazajött, összeköltöztünk és két hónap után dobott. xDDD

Hát na... ez van :D

2010. dec. 1. 09:35
 13/21 A kérdező kommentje:

"sajnos igen,de megtudtuk volna oldani de a pasimnak ez egyszerűbb volt.220km."

Pedig próbáltad győzködni? de ő makacs volt és nem engedett vagy hogy történt? Egyszerűen beletörődtél?

2010. dec. 1. 09:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Én küzdöttem,de a vége az lett,ő mondta ki és fél év mulva összejött egy helybeli csajjal.Tudod ez könnyebb volt neki.Biztos nem szeretett igazán.
2010. dec. 1. 10:14
 15/21 A kérdező kommentje:
Olyan nincs, hogy nem szeret igazán :) gondolom a te esetedben is leginkább a távolság volt a baj, Férfiak gyengék lennének?! Vagy pont ellenkezőleg, akkora bátorságra utal ez, hogy ő jött rá ő mondta ki távolság miatt nem működik rendesen a kapcsolat hiába akarná :D Bár ha lehetne mit tenni, de semmit se azonnal.....
2010. dec. 1. 10:24
 16/21 anonim ***** válasza:
180 km volt köztünk,első időben minden tök jól működött 2 hetente volt hogy hetente de volt hogy hónaponta találkoztunk,majd amikor boldog voltam,vagy szomorú akkor sosem volt itt mellettem,csak egy ölelésre vagy 1 jó szóra lett volna szükségem!!! és ez egy idő után megölt bennem minden szerelmet sajnos!!és már nem várta hogy legyen hét vége hogy találkozhassunk,inkább valami indokot találtam ki,beletörődtem belefáradtam!Mondta hogy gondolkozik azon hogy hogyan tudna ideköltözni vagy valami,de én nemet mondtam rá!(több mint 1,5 évig voltunk együtt)!Most ugyan ebbe a hibába estem,látszik hogy nem tanulok belőle,a mostani szerelmemet és engem 320 km választ el egymástól!!:S Nem tudom hogy mi lesz bízok-bízok-bízok hogy ez valami más lesz és nem csak 1,5 évig fog tartani!!de hát elég veszélyes a helyzet így is!!!
2010. dec. 1. 10:35
 17/21 anonim ***** válasza:
Igen lehetséges.220kmre talált munkát.itt éhenhalt volna.nekem meg itt stabil az állásom.elkellett "engednem",bár sosem feledem.szétmartuk volna egymást a féltékenység miatt.de mondom,ő adta fel!én mindig mondtam valahogy majd megoldjuk.már van új barátnője ahogy láttam egy közösségi oldalon.számot is cseréltem mert ugy bántott ez az egész.ne is kísértsen tovább.mert néha azért írogatot...sajnos ez van.nem igy akartam.
2010. dec. 1. 11:55
 18/21 199303 ***** válasza:

én Budapest-Marosvásárhelytáv. muszály volt sajnos szakitanunk mert ez majdnem 600kilométer:/ és ez egy elég elviselhetetlen táv hiába szeretük egymást nagyon. végül a táv gyözöt. sokan szenvedtünk miatta h nem tudunk valami gyakran találkozni. fél évet együtt voltunk aztán ugy döntötünk h legyen vége mert ez igy nem jo:( de azért barátok maradtunk bár az az elején nehezen ment h csak mint barátok tekinthetünk egymásra mert h eböl a táv miatt sajnos már ugyse lehet. mostmár eltelt a szakitás ota 4honap mostmár tudunk tényleg csak barátként tekinteni a másikra és mindketönknek azota uj kapcsolata van. de az bizti h ekore távot senkineknem nagyon tanácsolok mert tényleg nagyon rosz tud leni a dolog:(

17/L

2010. dec. 1. 11:57
 19/21 anonim ***** válasza:

nekünk több mint 900km a tàvolsàg, egy éve tart màr..

és ugy làtszik, hogy a kommentelök közül egyedül nekem sikerült megtalàlni az igaz szerelmem (ugyértem hogy ök szakitottak, mert nem birtàk)

nekünk nem fog végetérni a tàvkapcs. mert semmit nem csinàlnànk egymàs nélkül.

nem lehetünk ott egymàsnak minden nap, de tudjuk, hogy mikor összeköltözhetünk végre

nagyon boldogok leszünk!

2010. dec. 1. 12:29
 20/21 A kérdező kommentje:

"A válasz megírásának időpontja: ma 12:29"

Nem ünneprontó akarok lenni, de mi is így voltunk, voltak közös álmaink/elképzeléseink, hogy milyen jó lesz majd akkor, de 1 év ami leírhatatlanul gyönyörű volt tessék, vége lett :( Bár én még nagyon reménykedek és küzdök még érte, messze még az élet vége!

2010. dec. 1. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!