Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távolság miatt szakítottatok már?
3 évig voltam együtt a pasimmal. 3 évig kint dolgozott külföldön, addig működött is. Aztán hazajött, összeköltöztünk és két hónap után dobott. xDDD
Hát na... ez van :D
"sajnos igen,de megtudtuk volna oldani de a pasimnak ez egyszerűbb volt.220km."
Pedig próbáltad győzködni? de ő makacs volt és nem engedett vagy hogy történt? Egyszerűen beletörődtél?
én Budapest-Marosvásárhelytáv. muszály volt sajnos szakitanunk mert ez majdnem 600kilométer:/ és ez egy elég elviselhetetlen táv hiába szeretük egymást nagyon. végül a táv gyözöt. sokan szenvedtünk miatta h nem tudunk valami gyakran találkozni. fél évet együtt voltunk aztán ugy döntötünk h legyen vége mert ez igy nem jo:( de azért barátok maradtunk bár az az elején nehezen ment h csak mint barátok tekinthetünk egymásra mert h eböl a táv miatt sajnos már ugyse lehet. mostmár eltelt a szakitás ota 4honap mostmár tudunk tényleg csak barátként tekinteni a másikra és mindketönknek azota uj kapcsolata van. de az bizti h ekore távot senkineknem nagyon tanácsolok mert tényleg nagyon rosz tud leni a dolog:(
17/L
nekünk több mint 900km a tàvolsàg, egy éve tart màr..
és ugy làtszik, hogy a kommentelök közül egyedül nekem sikerült megtalàlni az igaz szerelmem (ugyértem hogy ök szakitottak, mert nem birtàk)
nekünk nem fog végetérni a tàvkapcs. mert semmit nem csinàlnànk egymàs nélkül.
nem lehetünk ott egymàsnak minden nap, de tudjuk, hogy mikor összeköltözhetünk végre
nagyon boldogok leszünk!
"A válasz megírásának időpontja: ma 12:29"
Nem ünneprontó akarok lenni, de mi is így voltunk, voltak közös álmaink/elképzeléseink, hogy milyen jó lesz majd akkor, de 1 év ami leírhatatlanul gyönyörű volt tessék, vége lett :( Bár én még nagyon reménykedek és küzdök még érte, messze még az élet vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!