Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti visszajönnétek?
A véleményetekre vagyok kíváncsi, általánosan.
Abba a helyzetbe vagyok, hogy van egy barátnőm. Most szünetet tartunk, mert neki gyors ez az egész.Barátként beszélgetünk tovább.. Ezzel a kapcsolattal semmi baj nincs, csak még nem tette helyre magában, hogy neki ki kell. Ő szakította meg a 3 éves kapcsolatát. Ha ilyen helyzetben lennétek és a kapcsolat tökéletes, ti rádöbbennétek hogy vissza kell menni, vagy már csak barátot látnátok az adott fiúba??
"Szerintem felejtsd el. Ha egy lány "szünetet" kér, akkor csak azért teszi, mert nincs meg a bátorsága a szakításhoz."
Milyen igaz. Ezt én is alátámaszthatom. Ne próbáld ráerőszakolni magad a csajra, légy mellette, legyenek közös programok, közeledj hozzá ha ő is benne van, hidd el, simán téged választ ez majdnem 100%.
22/L
Nos tény,ha a lány szünetet kér általában tényleg "csak" nem mer szakítani, de vannak kivételek ;) És a kivétel erősíti a szabályt :)
Várj kicsit, de ne éld bele magad, jobb kellemesen csalódni, mint hatalmasat pofára esni :)
Ne barát maradjál, hanem mint potenciális jelölt. Ha barátkozol vele, mindent elszúrsz, ezt tapasztalatból mondom.
Nekem már volt olyan, hogy megszívtam, de volt, hogy összejött ilyen csajjal. Próba szerencse.
24f
Mármint barát, úgy értve hogy segítek neki. Ilyenek.
Kérdeztem, hogy szereted még a volt barátod? Válasz:
Őszinte leszek akkor érzek még iránta.
Megbántad hogy szakítottál vele? Boldog lennél vele ?
Nem hiszem hogy boldog lennék vele még1x , nem bántam meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!