Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hosszú kapcsolat alakulhat ki egy 13 éves lány és egy 17 éves fiú között?
Osztálytársamról és egyben legjobb barátnőmről van szó.Kíváncsi vagyok a véleményekre,tapasztalatokra! :)
13/L
Sajnálom.:/
Miért lett vége?
Pl. 45 éve tartó kapcsolat. Ebből 39 év házasság :-)
A szüleimről van szó.
Ez a helyzettől függ. Nekem 13 évesen 18 éves barátom volt, viszont a korosztályomból senki sem értett meg igazán. Mindig én voltam a lány a gazdag szülőkkel, aki mindent megtehet, mert a szülei úgysem figyelnek.
Pedig nem, a tesóimra kellett vigyáznom, anyámék sorra feledkeztek el a fellépéseimről, versenyeimről, és sorra csesztettek a jegyeim miatt. Ezt az osztálytársaim nem értették meg, én 13 évesen már egy 20 éves értelmi szintjén álltam.
Ha egy értelmi szinten vannak, ha tudnak miről beszélgetni, akkor igen, lehet jövője ha az egész lényege az, hogy mutogassák egymást, akkor semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!