Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak senkit?
,,Ha igaz amit leírtál akkor maradj olyan amilyen vagy.
Sok pasi összetené a kezét egy ilyen lányért.
21f''
az biztos!köztük én is. mondjuk én sem találok ilyet...hát mind1 ez van ezt kell szeretni, v összejön egyszer v nem, max a végén mehetnek a kukába még a minimális igények is
18/f
Szia!
Akár az én kérdésem is lehetett volna :) Sokmindenben hasonlítunk. Én is kapom a szebbnél szebb bókokat, teszek azért, hogy csinos legyek, meg is néznek, belsővel sincs gond, mert mindenkivel el tudok beszélgetni, sikerül mindig témát találni, és igénylik a társaságom.
Azokat is szívesen megismerem, akik kevésbé tetszenek, mert tudom, hogy nem ezen múlik a szerelem. Ez mégis kevés. Rájöttem, hogy az sem jó, ha okos vagy, szép, humoros és barátságos. Hogy miért nem elég ez nekik? Fogalmam sincs. És már nagyon nem is érdekel. Fiatal vagyok, előttem az élet és megtaláltam azt a célt, amiért érdemes hajtanom, ami fellelkesít és boldoggá tesz. Párkapcsolat nélkül. Szar ügy, de hiába, nem lehet mindenki szerencsés :D
Barátnőidet miért nem kérdezed meg, mit csinálnak ők, hogy sikeresek? Teszel érte valamit, hogy össezjöjj valakivel? Teljes passzivitással nem sokra megy az ember. Nem feltétlenül vagy válogatós, de mielőtt még elhajtasz valakit, sztem picit ismerd meg. Nem biztos, hogy a legjobb pasik a legjobb partnerek is(el vannak szállva maguktól).
F
Ebben tévedsz, én pl igen, ha amúgy normális, kedves és intelligens. És nem is az ápoltságról van szó, mert aki alapból csúnya, az lehet akármilyen ápolt, úgyse kell senkinek, tapasztalatból tom.
Olyan h kisugárzás, nem létezik, mert mindig a jó pasikra mondjátok, h jó a "kisugárzása". És attól h neked nem tetszenek akikről beszélsz, lehet h más lányoknak igen. Csak mi, a legcsúnyábbak nem tetszünk senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!