Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim önbizalom hianyban szenwed, mit tehetnek az erdekében, hogyan tudnék önbizalmat önteni bele?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 17:40
11/16 anonim válasza:
Na jó, de ha te szereted, akkor ez a fajta önbizalomhiány nem nagy gond a számára, hiszen ott vagy neki te. Akkor lesz szarban, ha kidobod.
És az téged egyébként miért zavar, hogy nő téren nincs önbizalma? Kicsit fura..
12/16 anonim válasza:
Mondtam...Örülj neki...
Ha megjönne az önbizalma, tuti megcsalna és ráadásul, ha megérezné a siker ízét, le sem tudna állni róla...
13/16 A kérdező kommentje:
engem csak az zawar, h neha nagyon le wan torwe, s azt sorolja hogy ez az onbizalom hianya miatt wan... egyebkent meg koszi szepen a tanacsokat....
2010. nov. 28. 18:53
14/16 anonim válasza:
Néha nagyon le van törve...
Hm..Érdekes.
Szerintem meg csak sajnáltatja magát...Én is le vagyok néha törve...De mindig talpra állok és újra nekifutok...
Csak kell egy kis idő. XD
15/16 anonim válasza:
Én megmondom mi a tuti. Halkan mondd meg neki hogy neked enm jó ötlet panaszkodni hogy önbizalomhiányos mert neked a legjobb fényét kellene mutatnia, hogy tetszen neked. és ha így folytatja akkor már neked sem fog tetszeni.
16/16 anonim válasza:
levan törve ?! :o
zsidó ? vagy esetleg most volt műtét ?.. na mindegy hát valószinü az a problémája hogy nem szoptad még le :/
hidd el segiteni fog neki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!