Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kímélni akar? (rövid)
15 éves lány vagyok, barátom 17. Tegnap ott voltam barátomnál. El kellett mennie egy kicsit segíteni az anyjának, addig gépeztem. Véletlenül rámentem az msnjén az egyik haverjára és behozta a beszélgetésüket. A haverja olyanokat írt hogy milyen csúnya barátnője van, tiszta gümő a feje , meg barátomnak is írta h milyen kis g*ci, meg h dögöljön meg a barátnője meg ilyenek.
(gen sajnos egyébként elég pattanásos az arcom nem tehetek róla. De már pár hete folyamatosan járok kezelésekre, és egyre szebb lesz.)
Na igen de utána bejött barátom a szobába, megkérdeztem tőle hogy jóba van-e azzal a gyerekkel, azt mondta h nincsenek rosszba, meg kérdezte hogy miért csak nem mondott valamit? Mondtam hogy nem. De nem értem. Csak nem akarja elmondani mit mondott a srác, hogy ne bántson meg? Barátom mindig azt mondja nekem hogy őt nem érdekli mások véleménye, akkor erre gondol? Köszi aki ír!
Csak egy kis paraszt a haverja és hülyéskedtek, gondolom...
Ha végig olvastad volna, akkor tudnád, miért írta...
Irigység is lehet, meg rossz kívánság is "viccből".
J válasza
A fiuk gyakran szivatják, cikizik egymást, ennek ne tuajdonits jelentőséget. Szeretitek egymást az a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!