Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik a párom. Ajánlatok valami tevékenységet, ami lekötne?
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 23:41
2/14 anonim válasza:
Alvás, regény olvasás, facebook bármi, politika rovat itt a GYK-n...
4/14 anonim 

válasza:

nekem is hiányzik, nagyon. én netezek, mer tanulni nemtudok, pedig kéne, sokat... de mindjárt alszok, vele fogok álmodni :) aztán holnap nekiállok a tanulásnak
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
Hmm... A wow az én rongyos gépemre nem fér rá, én mással szoktam játszani. De jelenleg asse tudna olyan szinten lekötni, főként, hogy 99%-a a társaságnak angol... :\ :(
Lehet, hogy keresek egy jó könyvet a polcon :) , vagy akár itt nézelődők neten írományok után. Köszönöm. :)
Önkielégítéshez fáradt, és kedvetlen vagyok.
Utolsó, ez nagyon aranyos volt. :) Remélem én is róla fogok álmodni. :) bármint, az én páromról. :)
2010. nov. 28. 00:09
6/14 Moszuke 

válasza:

netről letod tölteni (.pdf)
csak ajánlani tudom:) a férfi és női nem közti kommunikációs űrről szól, meg ilyesmikről:))
nagyon érdekes
Barbara Pease - Allan Pease - Miért hazudik a férfi, miért sír a nő
7/14 A kérdező kommentje:
Rá is keresek, köszönöm Moszuke! :)
2010. nov. 28. 00:31
8/14 anonim 

válasza:

köss egy sálat neki karácsonyra.
9/14 anonim 

válasza:

sims? :) én sokszor azzal szórakoztam, hogy ott megcsináltam magamat és az aktuális épp hiányzó szerelmemet és leéltem a közös életünket többféleképpen...mindig másra figyeltem oda, ha megöregedtünk, kezdtem előről és tökéletesítettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!