Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyeneket miért csinálnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyeneket miért csinálnak a pasik?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel tegnap találkoztam, és beszélgetni keztünk. Nagyon rendes srácnak tűnt, és olyan megnyilvánulásai is voltak, amik már ilyen flörtölés szinten voltak, pl hogy milyen szép kezeim vannak, meg ilyenek. Hazafelé el is kísért, pedig neki nem is nagyon esett útba.

De mástól megtudtam ma, hogy van barátnője. Persze ez nekem nem ciki, mert én nem viselkedtem félreérthetően... De ha van barátnője valakinek, akkor miért csinál ilyet? Vajon hogy esne a barátnőjének, ha tudná, hogy más lányokat kísérget haza??? Meg neki miért jó, hogy félreérthetően viselkedik, amikor ebből egy kellemetlen szituáció is lehetett volna?

2010. nov. 27. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is van barátnőm és én is szoktam ilyeneket mondogatni a lányoknak, de sosem csalnám meg.

Az miért bűn, ha valaki kedves veled? Lehet, hogy nem szoktad meg, de vannak ilyen férfiak is.

2010. nov. 27. 20:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdésedben ott a válasz. Csak ugy nem fog hazakisérni. Tetszel neki. Vond kérdöre, hogy hogy gondolja.
2010. nov. 27. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelmű: több lyukra próbál játszani, agy nélkül...
2010. nov. 27. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:

A fiúk/férfiak/pasik/srácok/fickók egy része vadásznak született. Minél több lányt akarnak letudni/elcsábítani/megszédíteni, bizonyítva ezzel maguknak, hogy mennyire jók. De a lányok közül is vannak ilyenek...

Vagy csak szimplán tényleg kedves.

2010. nov. 27. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!