Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak meg velem ilyeneket a lányok?
Nemrég elkezdtem ismerkedni egy lánnyal. Arra építette fel az ismerkedés menetét, hogy milyen nehéz normális pasit találni, aki őt elfogadja olyannak, amilyen.
Aztán 2 nap után teljesen véletlenül beírtam a google-be az email címét, csak úgy kíváncsiságból.
A következő hirdetést dobta ki:
"Születésnapi meglepetésként szeretnék egy lányt magam és párom mellé egy alkalomra.Ha szereted a kihivásokat és szivesen kiprobálnád egy fiatal 20as éveiben járo párral akkor irj bátran.Higénia ápoltság fontos!alkatod nem lényeg,belsö érzékek fontosabbak.:)
3as szex jelige:email cím
Felhasználó: Névtelen
A feladás dátuma: 2011-04-07"
Végül is örülök, hogy mihamarabb rájöttem miről van szó. Az egyetlen dolog, ami aggasztott: ha nem írom be a google-be az email címet, ki tudja meddig húzta volna előttem a mézes madzagot.
Tehát félig büszke vagyok magamra, mert egy elég komoly hülyítést sikerült hárítanom, félig pedig romokban heverek, mert csak a véletlen műve, hogy rájöttem az egészre.
Azt hiszem ez is elvette a kedvem a "csajozástól". De legalább rossz kedvem nincs, mert semmit sem vesztettem most.
Mi lesz akkor ha a legközelebbi lány ravaszabb lesz?
Nem vagyok elkenődve :)
Csak elgondolkoztatott, hogy egy ravaszabb lány simán tudna vezetni az orromnál fogva...
a lányokkal mindig így járok: ha normális visszautasít, ha nem akkor hülyít engem.
de semelyik kategória nem akar ismerkedni velem.
"véletlenül beírtam a google-be az email címét, csak úgy kíváncsiságból"
véletlenül= kíváncsiságból?
amúgy milyen régi volt az a hirdetés?
ha régi lett volna akkor is kizáró ok lenne további ismerkedésre...
amúgy oda van írva. árpilis 7ei hirdetés :)
fölösleges volt feltennem a kérdést, mert őszintén szólva egyáltalán nem érdekel, csak meg akartam osztani, hogy milyen emberek vannak a neten.
Egy 5 évvel ezelőtti hirdetésen akadsz fent? Talán azt gondoltad előtted még szűz volt?...
5 évvel ezelőtt lehet, hogy csinálta 2 csaj 1 fiú felállásban... Ezért te elítéled?
Idióta vagy...
Jaa, hogy régi a kérdés :D
De akkor meg faxnak emeled ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!