Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik nem szeretik azt, ha egy nő túl nőies? (lent)
Figyelt kérdés
Ezt most arra értem, ha pl. szőke a csaj haja, imádja a rózsaszínt, meg a hello kitty-t, és a fodrászat, műköröm, szép ruhák, ilyesmik érdeklik, és képtelen pl. a forma1 iránt érdeklődni, ilyesmi:D...szal nagyon csajos, de nem hisztis, v. kényeskedő.2010. nov. 27. 10:46
11/16 anonim válasza:
Szia!
Az első válaszolóval értek egyet.
16/L
12/16 anonim válasza:
Nincs olyan ,hogy valaki "túl" nőies!
13/16 anonim válasza:
Tudod mi a nőies? Az én koromban(16) a barátnőm. Fél évvel idősebb nálam. Szünetben nem azt csinálja mint a többi hogy vinnyog, röhög meg ordibál hogy g.ci . Nem rózsaszín ruhája van , hanem sima farmer és póló.. nem kell túlzásba vinni.. Gyönyörű arca van. Ha azt mondom neki, hogy szép vagy a válasz: ugyan de hogy.. Pedig nagyon sokan megfordulnak utána...Nem barbibaba 65 kilós és kb 175 centi.. tökéletes .. a SZÁMOMRA!
14/16 anonim válasza:
Amit leírtál, az nem nőiesség, hanem hülye p.csaság.
15/16 A kérdező kommentje:
én is raszta voltam...am. csak kíváncsi voltam, tetszenek-e az ilyen csajok. Nem azokra gondoltam, akik rihegnek-röhögnek, meg nyafognak, ha letörik a körmük, hanem arra, ha valakinek ilyen rózsaszínos stílusa van, meg érdekli a külseje, de én nem a plázar*bikre gondoltam, hanem azokra, akik inkább főzöcskélnek 1 focimeccs nézés helyett, meg igen, vásárolgatni is szeretnek :D...mert egyik barátnőm ilyen, és külsőre azt gondolnád, h divatsznob, de különben nem.
2010. nov. 28. 01:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!