Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác nem valami jó kiállású, akkor milyen eszközökkel hódíthat meg egy szép lányt? Jó duma, humor, udvarias viselkedés elég lehet? Vagy esélytelen?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 21:11
11/14 anonim válasza:
Kitartást felejtsd el, szerezz 1 jó munkahelyet, legyen sok pénzed!!
Igaz, hogy nem lesz minden nő a tiéd, de 80 %a igen....
Ez van, lehet kötekedni, de ha buliba megtudod hívni a csajokat whiskey kólára, meg tequilára, meg hasonlók, nem fognak tudni nemet mondani, ez van, ez a mai fiatalság, tényleg van kivétel, de ritka.
22/F
12/14 anonim válasza:
humor, vagányság, dinkaság, macsóság
13/14 anonim válasza:
a belső miért nem fontos? nekem például a belső sokkal fontosabb, persze a külső is, de szerintem egy kevésbé helyes fiút, hogyha tetszik a "belseje" ugyanúgy lehet szeretni.. még szebbnek is látod, mint egy szupersrácot..
17/L
14/14 anonim válasza:
Előző, azt te csak hiszed! Még ha össze is jönnél vele, hamar rájönnél, h ha külsőre nem tetszik, nem tudod szeretni. Én is így jártam eddig mindkét bnőmmel, hasonlóan gondolták mint te, aztán rájöttek h nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!