Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy srác nem valami jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác nem valami jó kiállású, akkor milyen eszközökkel hódíthat meg egy szép lányt? Jó duma, humor, udvarias viselkedés elég lehet? Vagy esélytelen?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 21:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nálam elég lenne, na de persze mit értesz jó kiállás alatt, azért ami nálam nagyon fontos az az igényesség és a higienia.
2010. nov. 26. 21:13
 2/14 anonim ***** válasza:
Természetesen nem kell 1Brad Pitt-nek lenned hogy jó csajokat szerezz magadnak,igényes legyél ennyi az egész,a többi a dumán,humoron,és a viselkedéseden múlik.Nem a pénzen,kigyúrt testen mint ahogy azt a média az emberekbe nevelte.:-)
2010. nov. 26. 21:23
 3/14 anonim ***** válasza:
Pénzzel.
2010. nov. 26. 21:36
 4/14 anonim ***** válasza:
Jo duma, humor, udvarias viselkedes nem art, igy van. Es szerintem fö az, hogy önbizalmad legyen, legy magabiztos. Egyebkent sok nagyon szep lany van, akik nem annyira helyes pasival jarnak. Azert mindenkeppen olyan lanyt keress, akivel van közös erdeklödesi körötök, ne olyat, akiröl lesir, hogy egy teljesen mas vilagban el mint te.
2010. nov. 26. 21:51
 5/14 anonim ***** válasza:

Ahogy mondod! A lényeg, hogy legyél magabiztos, vagány, kicsit rámenős, de azért vigyázz, ne vidd túlzásba. Nagyon fontos a humorérzék és a jó duma! Csak ne valami gusztustalan vicceket sütögess el. :)

Engem pl. a párom először a szövegével és a magabiztosságával vett le a lábamról.

Az olyan tanácsokat, hogy "pénzzel", nyugodtan felejtsd el (már ha nem egy anyagias libáról van szó)! Nem hátrány, ha el tudod vinni valahova és meg tudod hívni, de ha az anyagiakkal akarod levenni a lábáról, meghódítani nem tudod, csak felszedni egy pár alkalomra.

2010. nov. 26. 22:38
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

21:13 - úgy értem, hogy nem vagyok az a srác akin megakad a lányok tekintete :)

2010. nov. 26. 23:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Bárki bármit mond, ha nem nézel ki jól és nincs pénzed, egy nőnél sincs esélyed. A belső egyiket sem érdekli.
2010. nov. 27. 08:10
 8/14 anonim ***** válasza:
vastag pénztárca...
2010. nov. 28. 11:09
 9/14 anonim ***** válasza:

A pénz csak a csúnya, szegény fiúk szerint jön be, mert azt hiszik, azért mert csúnyák, ha lenne pénzük minden nőt megkapnának, lehet hogy sok nőt igen, de mindet nem!!!!! A kedvesség, kitartás, szeretet sokkal fontosabb persze, azért nézz is ki valahogy.:)

A férfinak könnyebb, nem kell szépnek lennie, csak jól kell kinéznie, egy nő ha nem szép, már jól sem nagyon tud kinézni.

2010. nov. 28. 12:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Férfiból is van olyan, aki akármit csinál, nem néz ki jól. Én is ezek közé tartozom.
2010. nov. 28. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!