Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác nem valami jó kiállású, akkor milyen eszközökkel hódíthat meg egy szép lányt? Jó duma, humor, udvarias viselkedés elég lehet? Vagy esélytelen?
Ahogy mondod! A lényeg, hogy legyél magabiztos, vagány, kicsit rámenős, de azért vigyázz, ne vidd túlzásba. Nagyon fontos a humorérzék és a jó duma! Csak ne valami gusztustalan vicceket sütögess el. :)
Engem pl. a párom először a szövegével és a magabiztosságával vett le a lábamról.
Az olyan tanácsokat, hogy "pénzzel", nyugodtan felejtsd el (már ha nem egy anyagias libáról van szó)! Nem hátrány, ha el tudod vinni valahova és meg tudod hívni, de ha az anyagiakkal akarod levenni a lábáról, meghódítani nem tudod, csak felszedni egy pár alkalomra.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
21:13 - úgy értem, hogy nem vagyok az a srác akin megakad a lányok tekintete :)
A pénz csak a csúnya, szegény fiúk szerint jön be, mert azt hiszik, azért mert csúnyák, ha lenne pénzük minden nőt megkapnának, lehet hogy sok nőt igen, de mindet nem!!!!! A kedvesség, kitartás, szeretet sokkal fontosabb persze, azért nézz is ki valahogy.:)
A férfinak könnyebb, nem kell szépnek lennie, csak jól kell kinéznie, egy nő ha nem szép, már jól sem nagyon tud kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!