Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány de nem merek kezdeményezni, vajon mi tehetnék?
Figyelt kérdés
Már régóta tetszik,már-már annyira hogy egyszerűen nem birom magamban tartani már, de elmondani meg nem merem neki:S . Valamilyen módon szeretném tudatni vele, de egyszerűen félek a reakciótól. Néha van olyan hogy pl néz és mikor észreveszem akkor elfordult meg hasonló esetek és van amikor viszont "észre se vesz". Szerintetek mit lépjek?(Soha nem beszéltem még vele. Viszont van benne valami olyan leírhatatlan dolog ami engem nagyon megfogott.)2010. nov. 26. 21:00
11/15 anonim válasza:
Szerintem mindenképp próbáld meg de szerintem személyesen mert lehet hogy buksz ám még is bátrabb mint hogy irogatsz valamit :)
12/15 anonim válasza:
szerintem ne siesd el!
ha nem vagy biztos, hogy tetszel neki, de ő tetszik... várjunk csak, miért is fontos, hogy te is tetszél neki?
így fiúként elég jelentős a kinézet, és magunkból indulunk ki, de a lányok mások! nekik a személyiség (magabiztosság pl.) nagyon fontos. szóval ha kinézetre nem is szeretett beléd, ha megnyerő vagy vele, még megeshet
de ne siess! várd meg a megfelelő pillanatot, készülj fel, lélekben, szedd össze a bátorságod, de ne találj ki valamilyen szöveget, csak hagyd, hogy spontán jöjjön a dolog, egy olyan pillanatban, amikor teljesen természetesen hat, hogy megszólítod.
13/15 anonim válasza:
Én lány vagyok és ha én tetszenék egy fiúnak akkor én azt várnám, hogy odajöjjön hozzám......Ha a barátnőivel van akkor meg kérd meg hogy hagy beszélgessetek négyszemközt.....:D :D :D 13/L
14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat kedves utolsó hozzászóló így 3 év után :)
2014. márc. 2. 14:46
15/15 anonim válasza:
Megoldódott a helyzet kedves kérdező? :) Kiváncsi vagyok.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!