Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfi hűsége önfegyelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi hűsége önfegyelem kérdése vagy természetesen jön náluk?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 10:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
3%
de miért kell keverni megint a szexet a szerelemmel ? tökéletesen lehet valaki hű, csak mert sexelget másokkal is ...
2010. nov. 26. 11:59
 12/30 anonim ***** válasza:
91%

ma 11:59

:D:D:D

Szerintem meg a hűség egyik alapköve az, hogy csak azzal szexel az ember, akihez hű. És amíg tarta a kapcsolat, senki mással sem. :)

2010. nov. 26. 12:03
 13/30 anonim ***** válasza:
10%

"Szerintem meg a hűség egyik alapköve az, hogy csak azzal szexel az ember, akihez hű."

Én is ezt hittem amíg meg nem láttam egy tökéletesen, 20 éve működő kapcsolatot, amiben néha mindkét fél lefekszik mással. Erről persze a másik tud, így egyeztek meg.

2010. nov. 26. 12:09
 14/30 anonim ***** válasza:

ma 12:09

"Én is ezt hittem amíg meg nem láttam egy tökéletesen, 20 éve működő kapcsolatot, amiben néha mindkét fél lefekszik mással. Erről persze a másik tud, így egyeztek meg."

Nem igazán értelek. Én, ha ilyet látnék, akkor sem változtatnám meg az álláspontomat. Ennyi.

2010. nov. 26. 12:14
 15/30 anonim ***** válasza:
pedig hülyeség az álláspontod és bizonyos fokú korlátoltság tényleg h valaki ne tudja az érzelmektől elválasztani a sexet ... nekem ez nagyon magas
2010. nov. 26. 18:13
 16/30 anonim ***** válasza:

ma 18:13

Kedves válaszoló, első körben megtehetnéd, hogy nem személyeskedsz. :)

Másodsorban pedig, indokold már meg érvekkel, hogy miért hülyeség az én álláspontom.

Köszönöm, előre is! :)

2010. nov. 26. 18:22
 17/30 anonim ***** válasza:

mert egy természetes ösztönt kell elfojtani, kvázi magát kell megerőszakolnia az illetőnek

attól még maximálisan hűséges, mert kiéli ösztönös vágyait, az lenne a durva, ha nem élné ki

nem??

2010. nov. 26. 18:33
 18/30 anonim ***** válasza:

"mert egy természetes ösztönt kell elfojtani, kvázi magát kell megerőszakolnia az illetőnek"

Az "elfojtás" és a "kiélés", mint két véglet között számodra nem létezik átmenet? :)

Magát kell megerőszakolnia? Számodra, ha nem szexelhetsz, az felér az erőszakkal? :)

"attól még maximálisan hűséges, mert kiéli ösztönös vágyait,"

Nem, mert mint leírtam, számomra a hűség magában foglalja azt a tényt is, hogy szexuálisan sem érintkezik mással, csak a választott párjával az illető a kapcsolat ideje alatt.

"az lenne a durva, ha nem élné ki"

Ebben nem fogunk egyetéreni. A szex nem valami állatias ösztön az embernél, nekem legalábbis biztosan nem csak az. :) Ennélfogva a vágyak kiélése sem csak úgy van, hogy jön az ösztön, azt' dugjunk.

Van még esetleg valami ellenvetésed? :)

Üdv.

2010. nov. 26. 18:38
 19/30 anonim válasza:
Hűha, elég érdekes vita, de nem fogtok soha megegyezni, mert különbözik a felfogásotok. Van, akinek belefér, h mással dug, van, akinél nem. Nálunk pl nem. És hiába vagyok nagyon szerelmes, néha nagyon nehéz megállni. Ha működik a kémia és egyéb más dolgok, akkor nagyon erős önkontroll kell.
2010. nov. 27. 00:46
 20/30 anonim ***** válasza:

ma 00:46

Akinek elvi kérdés, hogy csak azzal dug, akibe szerelmes, annak nem számít a kémia. Ugyanis a szerelem nem pusztán egy kémiai reakció, annál sokkal több. Két ember összhangja, egyetértése, hasonlósága egymás iránt/egymáshoz.

2010. nov. 27. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!