Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogni, majd megtartani? ( a nagy Ő-t ) Hogyan?
Lányok ti hogy fogtátok meg a pasitok, mivel csábítottátok el, és a későbbiekben milyek azok a tulajdonságok amelyekkel sikerült megtartanotok?
((Kort, nemet és azt hogy mióta vagytok együtt légyszi tüntesd fel :) ))
Lány/19
1év 9 hónap
Mindig légy csábító ;)de nem túl kirívó !!
21L
1 év
Sokat mond, hogy szereted és mutasd is ki amikor csak lehet. Mindíg légy őszinte vele.
Nem éppen 18 éves fiúk válaszát várom!! Más korosztály vagyok én már mint te!! És amúgy a kérdés is lányokhoz szólt, én meg nem vagyok egy nyavalygós kis p*csa aki folyton azt mondja hogy igy szeretlek úgy szeretlek...
Az én kapcsolatom meg már 5 éves!!
"A kérdező kommentje:
Arra vagyok kíváncsi hogy mások hogy csinálják? Hátha kapok valami jó ötletet :)"
Persze, közel sem biztos, hogy a tanácsok egyetemlegesen hatásosak.
Szóval: törődj vele, lepd meg, a legváratlanabb pillanatokban, törekedj a kölcsönösségre, az egyensúlyra, a változatosságra, az őszinteségre, a megértésre. És a legrosszabb pillanatiban éreztesd vele, hogy a legjobban kiállsz mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!