Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnak nem visszataszító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak nem visszataszító, visszatartó erő az, ha nagyon csúnyán beszél a kiszemeltje?

Figyelt kérdés

Mert nekem nagyon az, bár most nem "kiszemelt"ről van szó, de ma buszon amit hallgatnom kellett, már szó szerint fájtak a füleim, kb 40 percet utaztam, és egy nagyon helyes pasi beszélgetett a haverjaival, 40 perc alatt ha 150 alkalommal nem mondta hogy B+, hát akkor egyzser sem, és nem túlzok. Amire az lett volna a válasz hogy nem tudom az: Tudja a fa..om! és hasonlók.

Akármilyen jól is néz ki, én soha nem jönnék össze ilyennel. Nektek mi a véleményetek?

21L

2010. nov. 24. 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nah itt az amit mondok mindig is. A külső csak egy burok, amit takarja a belső igazságot. :D Ennyi, nem a külső a mérvadó. :P
2010. nov. 24. 22:58
 2/7 Moszuke ***** válasza:
31%

micsoda elvárások..:)

én is sokat káromkodom.. szólt is érte a barátosnőm..

ha káromkodom és észreveszem bocsánatot kérek tőle és kész..

de az időm nagy részét barátok között töltöm ahol a b*zdmeg és a f*szom szavak kötőszavak... ergo erről leszokni kb lehetetlen..

nem hiszem, hogy ennek ekkora visszatartó ereje lenne, hogy emiatt romlana meg 1 kapcsolat..

2010. nov. 24. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Én ilyen lánnyal találkoztam. Annyiszor mondta hogy b@szdbeg, ahányszor csak összetudta kötni valamilyen más szóval.

Soha nem szóltam hozzá egy fél szót sem, pedig kifelyezetten az esetem volt. Később ugyan kinőtte, de nekem mindíg ez jutott az eszembe róla.

Szerintem ciki ez a sok kis éretlen kis prosztó, akik semmit sem tudnak világról, de már a trágár, vagy az opszcén a második anyanyalvük.

Ehelyett tanulnának meg inkább először magyarul, hogy azt ne csak törve beszéljék, azután valamilyen idegen nyelvet, hogy ne egy rakás trógerre legyen bízva az egész ország idővel.

2010. nov. 24. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
oPszcén, ez tetszik! :D
2010. nov. 24. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Naésb@zdmeg. Én sem latinul tanultam b@mmeg. Naésakkorb@mmeg, akkor most mivanb@mmeg. Nagyügy f@szob@mmeg!!!! :-)
2010. nov. 24. 23:44
 6/7 anonim ***** válasza:

az egy dolog hogy latinul nem...de magyarul se.:))

mindegy nem kötözködöm csak muszáj volt =)

egyébként engem nem zavar ha vlaki nem esik abszolút túlzásba. sajnos nő létemre én is elég sűrűn káromkodom, mondjuk csak a saját szavaimmal de azok is tudnak mocskosak lenni :) egyedül azt utálom mikor valaki folyton g*cizik. na az undorít valamiért, nem tudom miért. egyébként nálam nem "válóok"

2010. nov. 25. 00:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha beleszeretek valakibe, aki alapvetően szépen beszéli a magyart (:D) és egyáltalán nem káromkodós, majd egyszer véletlenül dühében kiszalad a száján egy trágárkodás, alkalomadtán még vonzónak is találom.:) Viszont, akinek minden második szava b+, azzal valahogy nem tudok mit kezdeni, mert úgy érzem, túlságosan karótnyelt vagyok hozzá képest:D:D
2010. nov. 25. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!