Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mik azok a tulajdonságok, amiket egy nőben kerestek?
Én pl.
Kedves, megértő, jó beszélgető partner aki nem ijed meg különböző kínos témáktól se, és élvezi a különböző kommunikációs játékokat.
Párkapcsolatban inkább az a törékeny típus, odabúvós. Én pl. keresem azt a női személyt akivel az ágyban testünk melegével melegítjük egymás, egymás karjában bújva.
Legyen noies, torekeny, szeretetteljes, hizelgo, egyszeru, akinek szuksege van ram.
18 f
Belső: Jólelkű, játékos, sokat lehet vele nevetni, beszélgetni. Érzékeny, bájos, szelíd. Vagyis valódi nőiesség sugározzon a lelkéből. Olyan, akit anyának is el tudok képzelni.
A külső csak annyiban fontos, hogy az alapvető igényessége meg legyen maga felé (ne legyen extrém elhízott), és legyen rajta valamilyen nőies vonás (arcban, alakban vagy öltözködésben). Én is törődöm magammal és adok magamra (izmos test, frizura, férfias öltözködés stb.), tehát én is csak ennyit várok el.
19 / F
Ja, és a szenvedélyes, érzéki szexben társ legyen. Voltam már olyan kifejezetten szép lánnyal, akinek annyi volt a szex, hogy feküdt az ágyon, mint egy döglött hal, aztán várta a produkciót. Az első alkalom után dobom az ilyen típust. Valahol ez egy lány érzékenységétől, érzelmességétől függ, hogy mennyire szenvedélyes az szexben.
19 / F
most komolyan?
belső tulajdonságok őszintén:
Tartson viccesnek, tartson szépnek, szeressen olyannak amilyen vagyok, csodáljon, legyen okosabb nálam, de ne vegyem észre.
Más most hirtelen nem jut eszembe.
Szerintem ezek nem megvalósíthatatlanok, hacsak nem az ész kérdése :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!