Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állítsam le őket? A sírba visznek! :S
most kerültem másik osztályba,és a srácok nagyon nyomulnak!! az eggyik cigány(bocsi,de hát..),és mindig néz,fogdossa a seggem,stb..és nem érti meg h nem jön be!! mindig mondja lesz még itt lovaglás,szúrnálak,stb..
a másik srác is kérdezi miért nem járunk??? nem értik meg,hogyan állítsam le őket??
nagyon idegesítenek!!
ne foglalkozz velük...
szúrnálak :D hát ez nagy valszeg nagyon jó csaj vagy ;)
Hát...egyedül nem fog menni mindenképpen kérj segítséget!Akár szülőtől akár baráttól,tanártól!
De itt a szép szó nem segít verje valaki agyon őket!
nem öltözök kirívóan!!
csőgatya,farmer,meg póló,ennyi.
nem tűsarkú meg ilyenek.
Első körben fordulj a tanáraidhoz, szüleidhez.
Ha ezzel nem érsz el semmit (nem tudom, milyen viszonyban vagy a szüleiddel, ill. a tanáraid mennyire féltik a bőrüket), kérd meg pár barátodat. Amúgy mivel lány vagy (ha jól sejtem) és ez molesztálás, amit leírtál, nyugodtan vágd pofon, durvább esetben rúgd tökön azt, aki molesztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!