Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szrintetek csúnya vagyok? Kép lennt! Írjatookkk
Figyelt kérdés
Itt vannak a képek légyszi írjatok!!
Mindenféle válaszra kiváncsi vagyok. Előre is köszi(K):)
16/L
2010. nov. 23. 20:58
11/39 anonim válasza:
Szép nagy szemed van...és az orrod, na az is nagy.
12/39 anonim válasza:
eszméletlenül jól nézel ki nagyon jól nézel ki, nem vagy csúnya
13/39 anonim válasza:
nekem 10/6 De miért kérdezed h h nézel ki?(vagy nagyon önelégült lehetsz és az egódat akarod növelni vagy nagyon önbizalom hiányos vagy-ami baj-mert annyira nem vész h ez fenn áljon)
15/39 anonim válasza:
Pff..mintha nem tudnád magadtól...
úgyhogy csak azért is: randa vagy
16/39 A kérdező kommentje:
Az utolsó képet a barátom csinálta:)
Nem azért kérdeztem,mert az egómat növelem meg ilyenek
Csak szerintem nem vagyok szép és kész
Amúgy nem kamu!Én vagyok a képen
2010. nov. 23. 21:18
17/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszokat:)
ma 21:12
Te meg még rondább(N)
2010. nov. 23. 21:20
18/39 anonim válasza:
már rossz ha így teszed fel a kérdést. amúgy miért nem elég ha a barátodnak tetszel?
19/39 anonim válasza:
21.12 vagyok
háhá, bírom az ilyet, h feltesz vki egy ilyen szintű kérdést, és mikor nem azt kapja válaszul, h 'ahh, igen istennő vagy', az már nem tetszik neki... :D
20/39 anonim válasza:
nem vagy csúnya....sőt....ronda vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!