Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a bartommal h nem haragszom rá és h vegyem rá h ne gyötörje magát?
a léyneg h a barátom egyszer megcsalt,igaz csak csók votl ,de nagyon nagy vita votl belőle és tudta h hibázott és tudtam h igazán ,tiszta szívéből megbánta.aztán árszor volt pár kis szemétkedése, de nem szánkédosan és mondtam neki h enm így kellett volna csinálnia és elismerte és aztán máshogy csinálta,úgy ahogy kell.anniyra nagy viták votlak a megcsalása miatt h sakítottunk 1 napra,mert enm bírtuk egymás nélkül és tudtuk h szeretjük egymást és együtt akarunk túllépni a dolgon.és télleg megváltozott, és senki se írja h ha egyszer megteszi megteszi mégegyszer vagy többzsőr mert enm, télleg szeret és megbánta, nagyon szenvedett a botlása miatt :S és ez azt hiszem így van jól. de sokszor eszbe jut h ymieln szemét volt és h imád, de olyan sok fájdalmat okozott nekem és h bár megbocsátottam neki, ő nem magának :S és én mondtam neki anno h úgy legyen ha újra össezjövünk h elfelejtünk mindent,ezzel szemben ő folyton ha vki előhoz vmi iylen témát,elkezdi h miylen szemt és h oylan mitn a többi pasi:S és én télleg szeretem é télleg megakarom vele értetni h megbocsátottam neki és h imádom,szeretm őt,tiszta szívemből. sztetek ezt h érhetném el? mert én télleg mindenben segítek neki és ő is nekem
normális válaszokat lécci, ez fontos nekem!
hát kerüld a témát és ha szóbahozza akkor valamivel tereld el megintcsak a témát
aztán a hétköznapok felülírják előbb-utóbb a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!