Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg srácok jönnek be nekem. Mit csináljak? L/16
Igaza van a kérdezőnek:D Énis meleg vagyok, és az összes lánnyal nagyon jól kijövök az osztályba. Egy meleg egyébként sokkal többet foglalkozik magával, így jobban is néz ki külsőleg, mint egy hetero (belsőleg mondanom sem kell gondolom, hogy értelmesebbek:S tapasztalatból mondom..). Nade ezek úgy megint olyan dolgok, hogy rengeteg kivétel van. Az előzőnek meg; miért vagyunk nemi elmebetegek?:) Te mennyivel vagy különb, mert hetero vagy? Semmivel.. Tipikus 20-40 mid-aged felnőtt, aki persze azokról a melegfelvonuláson látott melegekről vesz példát. Nem szabad. Azokat énse szeretem:D Egyébként egy meleggel mindig jól ellehet beszélgetni..Van egy jópár ismerősöm.
16/f
- a jövő pin.ája a segjuk...
- egyre nagyobb divat a bu.ziság...
- homofóbnak lenni ma, már büszkeségnek számit...
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!