Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A meleg srácok jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg srácok jönnek be nekem. Mit csináljak? L/16

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 20:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%
Kérd karácsonyra, hogy te is meleg fiú lehess
2010. nov. 24. 19:29
 12/19 G24 válasza:
77%
Ma már elég divatos dolog a metroszexualitás! Sok olyan fiu van. Választasz közülük egy olyat aki érzelmes és kész.
2010. nov. 24. 19:38
 13/19 anonim ***** válasza:
43%
Nem az emokkal, meg a helyi vagány csávókkal kell ismerkedni és kész.
2010. nov. 24. 20:19
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Érdekes vagy te. Én nem is ismerem meleg embert. Te viszont rögtön 3-ba is szerelmes vagy.
2010. nov. 24. 20:30
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
Igen, van ilyen: pl. azért is, mert úgy érzed, veszélytelenek. Nyugodtan lehet velük flörtölni (ha jó szívűek, valamennyire még viszonozzák is), de nem akarnak azonnal ledönteni, mint a heterok közül jó páran.
2010. nov. 24. 20:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen velem is van! Sőt, ha megtudom valakiről, hogy meleg már rögtön máshogy viszonyulok hozzá. Szimpatikusabb lesz. Pont azért mert tudom, hogy nem azaz első gondolata velem kapcsolatban, hogy hogyan döntene meg..
2010. nov. 24. 22:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a kérdezőnek:D Énis meleg vagyok, és az összes lánnyal nagyon jól kijövök az osztályba. Egy meleg egyébként sokkal többet foglalkozik magával, így jobban is néz ki külsőleg, mint egy hetero (belsőleg mondanom sem kell gondolom, hogy értelmesebbek:S tapasztalatból mondom..). Nade ezek úgy megint olyan dolgok, hogy rengeteg kivétel van. Az előzőnek meg; miért vagyunk nemi elmebetegek?:) Te mennyivel vagy különb, mert hetero vagy? Semmivel.. Tipikus 20-40 mid-aged felnőtt, aki persze azokról a melegfelvonuláson látott melegekről vesz példát. Nem szabad. Azokat énse szeretem:D Egyébként egy meleggel mindig jól ellehet beszélgetni..Van egy jópár ismerősöm.

16/f

2010. dec. 2. 20:48
 18/19 szexiboj ***** válasza:
100%
Mert csak bunkó f...okat ismersz és vágysz egy kis törődésre.
2010. dec. 5. 15:42
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

- a jövő pin.ája a segjuk...

- egyre nagyobb divat a bu.ziság...

- homofóbnak lenni ma, már büszkeségnek számit...

XD

2010. dec. 12. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!