Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és egy 30 éves sráccal keverek, de már első alkalommal bepróbálkozott, leállítottam. Azóta nem próbálkozott. Szerintetek csak szexre kellek neki vagy komolyan gondolja? Sok a 14 év korkülönbség?
2009. jan. 13. 22:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én 16 voltam, ő 38, és 5 éve együtt vagyunk, plusz egyéb dolgokkal is tarkítva volt a dolog, de mégis tudott működni, mert szerettük egymást. Tehát vannak még csodák ilyen téren is.

De ebből, hogy első alkalommal bepróbálkozott, tényleg az derül ki, hogy csak szórakozik veled, és még csak nem is tisztel.

2009. jan. 14. 09:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal. Ha komoly lenne, nem próbálkozott volna első alkalommal. Most úgy gondolja, hogy "na elsőre nem sikerült, várjunk még pár alkalmat, hátha..."

Jóhogy abbahagyta, amikor látta, hogy nem akarod, mert ha nem teszi, megfosztotta volna magát a lehetőségtől, hogy hátha legközelebb.

Ha még találkozol is vele, tartsd magad ahhoz, hogy le nem fekszel vele addig, míg a hagyományos "együttjárás-dolgok" állandóvá nem váltak: kézenfogva sétálgatás, mozi, csókolózás a parkban, párként megjelenés társaságban, stb. és mindez mondjuk 3 hónapig. Na azt megnézem - ugye tudod hogy ez nem valószínű? De ha már annyira akar Téged, akkor bizonyítson! Nem akarlak kiábrándítani, de 99 százalék hogy nem fog. De jegyezd meg, ha azért elveszted mert nem fekszel le vele csak úgy füttyszóra, akkor is elveszett volna számodra, ha megteszed.

2009. jan. 14. 10:39
 13/17 anonim ***** válasza:
egy 30 éves férfinak feleség kell nem 16 éves lány. jó neki mert friss hús, de neked lehet nem kéne erőltetni. max 20 évesig szerintem :)
2009. jan. 14. 13:53
 14/17 A kérdező kommentje:

Gyereke van azt tudom.

Én is erre gondoltam, mint amit az utolsó előtti mondott. Köszi a válaszokat:)

2009. jan. 14. 15:45
 15/17 anonim ***** válasza:

szerintem nem csak szexre kellettél neki mivel ha csak szexre akkor még mindig próbálkozna és nem állt volna le akkor se

pont most voltam ilyen helyzetben csak én fiatalabb vagyok és nálunk 11 év a korkülönbség,és a srác lesmárolt meg még volt más is de nem feküdtünk le,és ő mondta nekem hogy lefeküdne velem,és én is vele de én mást is akartam tőle,ahogy elnéztem ő is csak attól félt hogy elmondom másnak mert hogyha járnánk azt több ember is tudná és ha csak szexelnénk azt már csak 2

szóval sztem nme csak a szex miatt

örülök ha segíthettem

2009. jan. 14. 17:45
 16/17 anonim válasza:
Én 18 éves voltam, amikor megismerkedtem a párommal. Nem mondom, hogy komoly kapcsolatot akart akkor, sőt, de 7 éve vagyunk együtt. A babát tervezzük, együtt élünk. A korkülönbség pedig 16 év. Szóval vannak kivételek! :)
2009. jan. 14. 18:58
 17/17 anonim válasza:
16 voltam amikor a ő 24....20 éve együtt vagyunk,feleségül kért és van 3 gyerekünk:-)
2011. szept. 5. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!