Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és egy 30 éves sráccal keverek, de már első alkalommal bepróbálkozott, leállítottam. Azóta nem próbálkozott. Szerintetek csak szexre kellek neki vagy komolyan gondolja? Sok a 14 év korkülönbség?
2009. jan. 13. 22:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban szerintem igen elég sok. És mivel elsőre bepróbálkozott a szexxel valószínűleg csak az kell. És ha nem csak erre hajt, akkor is egy 30 éves pasinak már mások az igényei nem fog rád hónapokat várni. Keress egy kicsit korban hozzád illőbb srácot.
2009. jan. 13. 22:03
 2/17 anonim ***** válasza:
95%

nem a korkülömbség sok hanem a korosztály mert ha te lennél 30 ő meg 44 akkor semmi gáz! De (nem akarlak megbántani!!!!) te még szinte gyerek vagy ő meg már túl van mindazon ami előtted áll...

de ti érzitek...

2009. jan. 13. 22:13
 3/17 anonim ***** válasza:
62%
Akár apád lehetne az a "srác"...Gondolkozz már! 1. alkalommal bepróbálkozik, na akkor vajon mire kellenél neki, ha nem a szexre??? Te gyerek vagy, ő meg érett férfi, naná, hogy sok az a korkülönbség a te korodban!
2009. jan. 13. 22:23
 4/17 anonim válasza:
100%
A két előttem lévő mindent leirt amit irtam volna én is. Annyit tudok mondani hogy fogadd meg a tanácsukat mindenben amit irtak.
2009. jan. 13. 22:25
 5/17 anonim válasza:
100%
Nwmtudom pontosan hogyan van a büntethetőség, de ha joltom még abban a korosztályban vagy amikor büntetik a férfit fistalkorú/kiskorú megrontásáért. Bár ebbene akorhatárban sose voltam biztos. Annó nekem volt egy nagyon jó barátom akiért én szinte rajongtam 14 éves koromban ő akkor uyganugy mint nálad 30 volt. De nálam a barát megmondta h kiskorúval nem kezd, büntetik, majd ha 18 leszek. Azótta is barátok vagyunk de soha nem volt semmi több:) Sajnos nem minden pasi ilyen, és amivel a tied beprobálkozott nálad már elsőre, nagyon vigyázz vele!
2009. jan. 13. 22:26
 6/17 anonim válasza:
na bocs, az előző vagyok,most nézem elnéztem a számokat, az én estem az durvább volt, csak helyesbitek.
2009. jan. 13. 22:28
 7/17 A kérdező kommentje:
Tudom... Igazatok van, tudom. Csak mást érzek... De ő nem az a tipikus 30éves, ha első alkalommal nem próbálkozott volna nem is gondolkoznék... de ha utána leállt és abszolút nyomult akkor sem lehet h nem csak a szexre hajt?
2009. jan. 13. 22:30
 8/17 anonim ***** válasza:
96%
Csak be akar cserkészni. Fiatal naiv pipi...Gondolja ő...És tényleg az is vagy, ha belemész ebbe a kapcsolatba.
2009. jan. 13. 22:34
 9/17 anonim ***** válasza:
95%

Csatlakozom az előttem szólókhoz.

Egyébként abba bele gondoltál már, hogy ennek a számodra szimpatikus harmincasnak esetleg családja lehet?

Sok olyan férfi van, aki korán nősült, nem kap meg mindent, amit szeretne, és ezt más „nőknél” keresi, és ezeket a hölgyeket nagyon hamar megunja.

2009. jan. 13. 22:43
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Te egy értelmes lány vagy, mert rögtön észrevetted hogy valami nincs rendben mert bepróbálkozott. halgass továbbra is a megérzéseidre mert biztos jó irány ba mutatnak. Ennek a kapcsolatnak nincs sok jövője szerintem, és ezt te is látod csak biztos akarsz lenni benne. 99% hogy ki akar használni, jó a fiatal naiv hús, de te ennél okosabb vagy. Az előző vélemények is téged igazolnak, ne hagyd magad.
2009. jan. 13. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!