Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Két szék közül a földre? " Mit tegyek? Segítség!
A helyzet a következő, nagyban felvázolva:
Van egy barátom, több mint egy éve, szóval egész komoly a dolog. (Én 19 vagyok, ő 23) Április környékén a képbe jött egy másik srác, aki évfolyamtársam. Rengeteget beszélgettünk, magyarul nagyon jóba lettünk (ez magába foglal egy-két csókot is) Egy kis időre alább hagyott a barátságunk, majd nyáron ismét "felizzott". Áthívott magához, de nem történt semmi. Erről tudott a barátom, természetesen szúrta a szemét. Majd szeptember közepén a srác elhívott moziba, én elmentem vele, de erről már nem tudott a barátom, persze rájött, nagy botrány volt. A következő incidensem a sráccal most hétvégén volt: ismét nála voltam, és csókolóztunk. (bevallom, nagyon élveztem, és a srác is nagyon tetszik már április óta) Majd másnap felhívott, hogy akkor ennek lesz-e folytatása vagy csak egyszeri alkalom volt... Én megkérdeztem tőle, hogy csak le akar velem feküdni, vagy valami tartósabb dolgot szeretne esetleg. Azt mondta, hogy tartósabbat. És hogy megérti, hogy nehéz döntenem így egy 1 éves kapcsolat közben/után(?), de ha nem gondolná komolyan, nem tenne tönkre egy másik kapcsolatot. A fő kérdésem az: Mit tegyek? Igazából nagyon húz a szívem a srác felé, de a barátom is kéne, mert ő a "biztos háttér". Mi legyen? Egy-két tippet szívesen fogadok. Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!