Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Két szék közül a földre? " Mit tegyek? Segítség!
Figyelt kérdés
A helyzet a következő, nagyban felvázolva:
Van egy barátom, több mint egy éve, szóval egész komoly a dolog. (Én 19 vagyok, ő 23) Április környékén a képbe jött egy másik srác, aki évfolyamtársam. Rengeteget beszélgettünk, magyarul nagyon jóba lettünk (ez magába foglal egy-két csókot is) Egy kis időre alább hagyott a barátságunk, majd nyáron ismét "felizzott". Áthívott magához, de nem történt semmi. Erről tudott a barátom, természetesen szúrta a szemét. Majd szeptember közepén a srác elhívott moziba, én elmentem vele, de erről már nem tudott a barátom, persze rájött, nagy botrány volt. A következő incidensem a sráccal most hétvégén volt: ismét nála voltam, és csókolóztunk. (bevallom, nagyon élveztem, és a srác is nagyon tetszik már április óta) Majd másnap felhívott, hogy akkor ennek lesz-e folytatása vagy csak egyszeri alkalom volt... Én megkérdeztem tőle, hogy csak le akar velem feküdni, vagy valami tartósabb dolgot szeretne esetleg. Azt mondta, hogy tartósabbat. És hogy megérti, hogy nehéz döntenem így egy 1 éves kapcsolat közben/után(?), de ha nem gondolná komolyan, nem tenne tönkre egy másik kapcsolatot. A fő kérdésem az: Mit tegyek? Igazából nagyon húz a szívem a srác felé, de a barátom is kéne, mert ő a "biztos háttér". Mi legyen? Egy-két tippet szívesen fogadok. Köszönöm :)
Eddig amiket írtatok, csak vélemények, amiket nagyon köszönök. De ha tudtok tanácsot is adni, azt is szívesen fogadom, mert mindenből tanul az ember. Lehet, hogy ez óriási hiba amit csinálok, de ettől ember az ember... Lehet, hogy az "új srác" lesz az, akivel boldog leszek sokáig. nem tehetek arról, hogy akkor toppant az életembe, amikor van valakim. Én kérek elnézést.
2010. nov. 22. 17:14
12/21 anonim válasza:
Én a helyedben megpróbálnám az "új" sráccal, mivel, ha már 1 év után elcsábulsz mással, nem lesz felhőtlen a kapcsolatod a jelenlegi pároddal. Sajnos saját bőrömön tapasztaltam. Én 10 éve vagyok a párommal, az 5. évben jelent meg valaki más az életemben, találkozgattunk, egymásba szerettünk. Örlődtem, hogy kilépjek-e a kapcsolatmból,végül nem tettem, azóta is bánom. Persze lebuktunk, a párom megbocsátott, de azóta is a szívemben van a másik. A mai eszemmel tudom, hogy nem jól döntöttem. A párommal szépen együtt tudunk élni, nem akarom elhagyni, de meg kellett volna adni az esélyt...
2010. nov. 22. 17:16
13/21 anonim válasza:
Én adtam neked tanácsot:menj ki Indiába,ott kiélheted magad.
2010. nov. 22. 17:17
14/21 anonim válasza:
Semmi baj azzal, hogy akkor jött az új srác, amikor épp volt barátod, de nem gondolod, hogy úgylenne fair, ha rögtön akkor szakítottál volna a barátoddal, amikor beleszerettél a másikba? Vagy azt vártad, hogy ha majd nem jön össze ezzel az új gyerekkel, még mindig ott van "tartaléknak" az addigi csávód? Az én tanácsom az, hogy gondold végig, hogy éreznéd magad fordított helyzetben. Egy kapcsolat nem csak rólad szól, nem gondolhatsz kizárólag csak magadra.
2010. nov. 22. 17:23
15/21 A kérdező kommentje:
17:16-osnak köszönöm a választ!
A legkorrektebb az lenne, ha szakítanék és megpróbálnám az újjal, értem. De az elmúlt 1 évem tényleg nagyon jó volt a barátommal. Szeretem a barátom, tényleg, csak ez a másik srác is vonz... nem szokásom "ribanckodni", csak a srácnak mindig sikerül kihozni belőlem ezt az oldalam.. gyengeség.
2010. nov. 22. 17:24
16/21 anonim válasza:
Lehet, hogy jobb lesz, ha az újat választod. Mert, hiába "jó" a barátoddal, de nem ő az igazi, ha már csókolóztál mással. Bár nem biztos, lehet, csak az új élménye kellett. Én azt javaslom, jól gondold át, melyikőjük a fontosabb neked. Ha egy kicsit is bizonytalan vagy a barátodban, akkor válaszd a másikat. Akkor már akkora vesztenivalód nem lesz, ha vele nem jön össze.
2010. nov. 22. 17:30
17/21 A kérdező kommentje:
Igazad van. Előbb a fejemben kell rendet raknom. Lehet mind a két kapcsolatot megszakítom...
2010. nov. 22. 17:38
18/21 anonim válasza:
Ha van eszed és szived, egyiket sem választod.
A régit azért nem, mert már 120X megcsaltad, és idióta ha veledmarad ezekután.
Az újat azért nem, mert gyanús, és igen, megszívhatod vele, el fog hagyni, ez csak lehet egy kiváncsiság a részéről. Szakítasz a mostaniddal, majd aztán ő is elpártol mellőled. Könnyen elsűlhet így a dolog.
Szerintem elég sokan szívták már meg így, ne gyarapítsd ezek táborát.
2010. nov. 22. 17:39
19/21 anonim válasza:
Hát azt nem irom,hogy tartsd meg szeretődnek,mert akkor ha kiderül aból lesz a 2 szék közül a pad alá.Miután az uj el tudta csavarni a fejed ezek után szerintem nyugodtan dobhatod a régidet!Pé én nem mennék el senkivel moziba csak a párommal!Mert szeretem.Szerintem neked kell az uj srác :)járj vele mert a régit már csak emlék vonzza hozzád...
2010. nov. 22. 17:46
20/21 anonim válasza:
1 cipőben jártunk járunk ! =) Csak a szívedre hallgas senkire és semmi másra csak arra!! A másik srácot csak te ismered / ismerheted neked kell tudni hogy bízol-e benne , de mint tudjuk a bizalomhoz idő kell. Ha úgy érzed hogy a másik srácal jobb lenne képes arra , hogy kicsit is ne figyelj a barátodra az már jelent valamit!?! De tedd fel magadnak azt a kérdést: Valóban tetszik nekem a másik srác?! vagy csak azt tetszik h 2en is meg vannak "halva" értem?! nem mind1! Rangsorolj kivel jobb írd le 1 papírra kiben mit szeretsz?! Légy erős! :D amúgy ha gondolod írj privátba üzenetet és msnre felveszlek és dumálhatnánk erről! engem is érint eme téma :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!