Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok mer előttetek pukizni?
Az én barátnőm azt mondja nem szokott, sőt soha életében egyszer sem pukizott, így előttem sem fog.
Ez most igaz lehet?:)
mi nem olyan régóta vagyunk együtt, neki már eccer kicsúszott, de mivel a nőiesség híve vagyok, ezért én megtartom az előszoba és wc területére eme nemes elfoglaltságot. persze, ha véletlenül kicsusszanna a kis galambocska sztem csak nevetnénk rajta egy jót, mert egyikőnk sem olyan finomkodó, h emiatt égne a pofánk egymás előtt.
na meg persze az is, h szeretjük egymást annyira, h ezt teljesen természetes dologként könyveljük el :D
végezetül 1 kis szösszenet:
-Te fiam! szartál már a csajnál?
-nem
-és fingtál már a csaj előtt?
-nem
-akkor ti nem is jártok! :p
erről ennyit :p
:) hát jó sok válasz érkezett.
Szóval ha nem pukizik előttem a párom akkor nem is olyan mély a kapcsolat:) Ezt már én is hallottam, ezért is írtam ki a kérdést.
Amúgy már nemegyszer mondta, hogy ő soha életében nem pukizott, már majdnem el is hittem.
Hogyan vegyem őt rá??:D
Nyomd meg egy kicsit a hasát :D
De csak finoman ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!