Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz hogy ha egy 19 éves srác nem smárolt még? XD
Figyelt kérdés
(nem rólam van szó)2010. nov. 21. 14:19
11/17 anonim válasza:
Azért még megcsókolhat, ha nem rólad van szó. Gondolkodva olvasás. Éééérted?
12/17 anonim válasza:
Nem gáz.:)
Itt amúgy a 30 éves férfi akart megcsókolni egy 19 éves pasit?:P
13/17 anonim válasza:
Szerintem a pasinak sokkal kellemetlenebb, mint egy csajnak. Pl: vele akarsz összejönni, de a pasi úgysem fog merni megcsókolni, mivel még nulla a tapasztalata, és nemtudja hogy kell csinálni, nem akarja leégetni magát. Én a helyedben (már ha össze akarsz jönni ezzel a pasival) nagyon finom lennék. Érintsétek össze az orrotokat, a szátokat még ne, simogasd meg a nyakát és csak adja egy puszit a szájára... majd kicsit megint menj távolabb, aztán újra közelíts fel, és ekkor már egy hosszabb, elnyújtottabb puszit adj a szájára.. Én valahogy igy csinálnám ez kezdő pasival :)
14/17 anonim válasza:
Én 21 vagyok és én sem csókolóztam pedig ronda sem vagyok. Egyszerűen csak nem vagyok gazdag és tökéletes.
15/17 A kérdező kommentje:
kezdjük ott hogy fura lenne ha rólam lenne szó mivel én csaj vok:P és nem is 19 éves;)
2010. nov. 21. 18:55
16/17 anonim válasza:
Ha idősebb vagy, akkor még gázabb az ikszdé. :)
17/17 A kérdező kommentje:
16 éves vok...amm...xD...és ki mondta h nem smároltam?:D
2010. nov. 22. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!